Ischias Veroorzaakt door emotionele problemen

Ischias wordt veroorzaakt door druk van de belangrijkste heupzenuw dat doorloopt de achterkant van het been. Stress, angst en andere emotionele problemen van invloed op uw hele lichaam door te vertalen naar spanning en paniek. Wanneer stress en andere zaken gaan beïnvloeden uw spieren en houding, de heupzenuw is vaak een van de eerste delen van het lichaam te lijden. Strakke spieren en een slechte houding zet grote druk op de grote spiergroepen, en de heupzenuw ligt in het midden van hen, onder druk en trok en waardoor het lichaam veel pijn.

Fysiologische effecten van stress en emotionele pijn

Het lichaam reageert fysiek te benadrukken, emotioneel en mentaal. Fysiek kan een hoge bloeddruk, diabetes, hoofdpijn, hartaandoeningen en diverse andere problemen. Emotioneel kan depressie, angst en fobieën zelfs veroorzaken. Mentaal, stress vermindert dat het vermogen van de hersenen om al deze symptomen te overwinnen en leidt tot een onvervulde en ongelukkig leven bij stress lijden.

ischias Defined

Ischias is een aandoening die is eigenlijk niet een ziekte of verwonding op zijn eigen. Het is eigenlijk een symptoom van andere medische problemen. Het presenteert als pijn, tintelingen, gevoelloosheid of zwakte in de benen of onderrug en billen. De heupzenuw loopt langs de achterkant van de benen en de pijn of andere symptomen veroorzaakt door restrictie of letsel in het gebied. De beperking van de zenuw wordt primair veroorzaakt door strak of verstuikte spieren.

Massage en Neuromusculaire Therapy

Massage en andere neuromusculaire therapie waardevol zijn zwaar belaste leven vanwege hun vermogen om de effecten van stress op de heupzenuw verminderen en verlichten veel van de mogelijke pijn en lijden die daarmee gepaard gaat. Door geleerde technieken kan een therapeut de zachte weefsels van het lichaam manipuleren en release van spanning en spanning bereiken. Deze therapie werkt het beste als ze worden gebruikt op een regelmatige basis om consequent tegen stressvolle omstandigheden.

complementaire therapieën

Extra modaliteiten kan de effectiviteit van massage voor sciatic pijn te verhogen. Meditatie en ontspanning technieken die helpen bij het trainen van de geest te ontspannen en laat de stressvolle invloed te verminderen. Aromatherapie is een andere manier om de hersenen te ontspannen in stressvolle situaties te conditioneren. Zelfs met een geurkaars op uw bureau op het werk zullen je hersenen geactiveerd te laten gaan van stressvolle gedachten en opnieuw in te stellen in een meer ontspannen toestand.

contra-indicaties

Massage heeft wel bepaalde contra-indicaties dat een therapeut moet zich bewust zijn van vóór de behandeling van een patiënt. Meestal accommodaties en aanpassingen aan de therapie kan worden gesteld dat de behandeling veilig zal maken. Mensen met een hoge bloeddruk, kanker, diabetes of andere bloedsomloop voorwaarden moeten vooral ijverig in het melden van deze voorwaarden aan hun massage therapeut.