Ischias Therapy Met een Exercise Ball

Wanneer het proberen om manieren om ischias pijn te verlichten vinden, kunnen veel opties worden gevonden met behulp van een oefening bal, of Zwitserse bal. Maar eerst begrijpen dat ischias geen ziekte, maar een aantal pijnlijke symptomen die worden veroorzaakt door een ander probleem. Als je eenmaal weet wat de oorzaak is van uw ischias, kunt u vinden welke soorten bal oefeningen het ongemak zal verlichten. Probeer alle van de oefeningen en zien welke hulp het meest.

Ischias van een hernia

Typisch het been pijn geassocieerd met ischias en een hernia gebeurt wanneer de schijf steekt naar achteren en irriteert of comprimeert de heupzenuw. Dit veroorzaakt pijn langs de lengte van de zenuw, volgens spine-health.com. De meeste patiënten gebruiken achterover buigen oefeningen of uitbreidingen van "move" de ischias pijn op de been en in de onderrug te helpen.
Met behulp van de uitoefening bal, zitten op de rand van de bal met de voeten plat op de vloer. Bereiken langzaam terug, het verlagen van uw handen op de grond te raken achter je. Je lichaam zal rusten op de bal in een naar achteren gebogen positie. Span de spieren in de onderrug door op de benen en rolt uw gewicht in de richting van de handen.

Ischias van stenose

Spinale stenose is een aandoening die ervoor zorgt dat de zenuwbanen te vernauwen. Meestal zijn de sciatic pijn gebeurt tijdens het lopen en de enige manier om het te verlichten is om te gaan zitten. Het reliëf oefeningen bedoeld om deze vorm van ischias helpen betrekken voorover te buigen. Lie maag-down op de top van de oefening bal, het ondersteunen en balanceren met je handen in de voorkant en voeten achter je. In een motie bereiken, strek uit naar de spieren in de onderrug te verlengen. Dit zal helpen bij het ombuigen van de vernauwing van de zenuwen. Rolling terug naar de voeten en het vastgrijpen van de vloer met je tenen zal helpen bij het op dezelfde manier. Zie die stretching oefening voelt zich het meest natuurlijke voor u en verlicht de meeste pijn.

Ischias van degeneratieve discopathie

Degeneratieve schijf ziekte veroorzaakt meestal pijn in de onderrug, maar soms kan het druk op een zenuwwortel in de onderrug die ischias zal veroorzaken. Wanneer dit gebeurt, is het soms mogelijk om de pijn te verlichten door het beperken van de beweging van de spinale segmenten waarin de schijven. Dit kan worden gedaan met behulp lumbale stabilisatie oefeningen op de uitoefening bal en de vloer. Ga op je rug in de vloer en plaats de uitoefening bal aan je voeten. Verhoog uw voeten rusten op de top van de bal en leg je handpalmen naar beneden aan uw zijde. Met behulp van uw core spieren, verhogen de billen in de lucht om een ​​"brug" van de bal aan de basis van je nek te vormen. Herhaal de beweging over en weer, met behulp van je armen als stabilisatoren.

Ischias van isthmische Spondylolisthesis

Isthmische spondylolisthesis is een aandoening die optreedt wanneer een wervel glijdt op een ander door een gebroken stuk bot in de wervelkolom. Deze breuk komt meestal voor in de kindertijd, met symptomen zoals ischias soms weergegeven in de volwassenheid. Oefeningen kan helpen deze pijn, maar moet worden geëxperimenteerd met het tot op zekere hoogte. Meestal een routine waaronder flex weboefeningen voor de behandeling van stenose in combinatie met stabilisatietraining voor de behandeling van degeneratieve ziekte het meeste succes, volgens spine-health.com.