Is Splenda Goed voor een low-calorie dieet?

Is Splenda Goed voor een low-calorie dieet?

Naar aanleiding van een calorie-arm dieet betekent het beperken van suiker inname. Het gaat bezuinigen op suikerhoudende voedingsmiddelen en dranken zoals koffie, thee, niet-light frisdrank, vruchtensappen en sportdranken. Suiker is geladen met calorieën, kan dit leiden tot gebitsproblemen, en het verhoogt triglyceriden in het bloed. Met behulp van een suiker alternatief, zoals Splenda lijkt misschien een goed idee wanneer op een caloriearm dieet; echter, moet zelfs kunstmatige zoetstoffen met mate worden geconsumeerd.

Wat is Splenda?

Splenda, die ook wel sucralose, gemaakt door zeer die suiker om de calorieën en koolhydraten te verwijderen, zodat na inname, het door het lichaam zonder uitgesplitst energie. Splenda is veel zoeter dan suiker, maar het is laag in calorieën, en het lichaam niet behandelen als een koolhydraat. Het is goedgekeurd voor gebruik door de Food and Drug Administration, en het kan een deel van een gewicht-verlies plan, om te helpen voldoen aan een zoetekauw. Omdat het veel zoeter dan suiker, minder van nodig is om dezelfde smaak te creëren.

Gewichtstoename

Terwijl bezuinigen op inname van suiker zal ook bezuinigen op calorieverbruik, het nuttigen van te veel producten met kunstmatige suikers, zoals Splenda, kunnen daadwerkelijk bijdragen tot gewichtstoename. Hoewel veel meer onderzoek nodig is, lijkt het erop dat de consumptie van kunstmatige suikers de hersenen van invloed kunnen zijn net als gewone suiker doet. Wanneer de hersenen detecteert de consumptie van zoetheid, stuurt signalen die meer voedsel nodig. Deze signalen loopt tot een gevoel van volheid bereikt. Echter, omdat kunstmatige zoetstoffen zoals Splenda bevatten geen calorieën en niet worden behandeld als koolhydraten, ze niet leiden tot gevoelens van volheid, meldt de Harvard School of Public Health. Op het einde, kan dit leiden tot het eten van meer calorieën en gewichtstoename.

Controle van de bloedsuiker

Als je kijkt calorieën en suiker inname, want je hebt of een verhoogd risico op diabetes, het vervangen van gewone suiker met een product, zoals Splenda zowel calorieën en koolhydraten te verminderen. Het beperken van de inname van beide kan helpen om de bloedsuikerspiegel te controleren. Voorzichtigheid moet echter nog worden gebruikt omdat tijdens de verwerking kunnen bijkomende ingrediënten worden toegevoegd die calorieën en koolhydraten bevatten. Producten zoals Splenda mogen adverteren dat ze zijn calorieën en koolhydraten vrij, omdat de inhoud per portie is zo laag, aldus de American Diabetes Association. Een pakje Splenda bevat in feite vier calorieën plus een beetje minder dan 1 g koolhydraten. Bij gebruik van meer dan één pakje per dag of als consumeren levensmiddelen gemaakt met Splenda kan calorieën en koolhydraten consumptie beginnen te kloppen.

Oplossing

Met behulp van Splenda moet worden gereserveerd voor een incidenteel traktatie, als het gebruik ervan niet is bewezen dat de lange termijn gewichtsverlies te bevorderen, neemt nota van de Cleveland Clinic. Dieet dranken en voedingsmiddelen gemaakt met producten die Splenda zijn vaak leeg calorierijke voedingsmiddelen, of calorie-vrij voedsel die weinig te bieden geen voedingswaarde. Bovendien kan uw gezondheid worden beïnvloed als je verbruikt dieet drankjes in plaats van gezondere alternatieven zoals water en magere melk. Voor een goede gezondheid, ten minste zes tot acht 8-oz nodig. glazen water per dag; dieet dranken niet helpen om die eis te voldoen. Als u betrap zoetigheden, zelfgebakken goederen met behulp van Splenda zijn een betere optie dan de winkel koopt producten, en af ​​en toe een dieet drank is meestal OK voor de meeste. Echter, op de lange termijn, is het best om alle soorten zoetstoffen beperken van het dieet, met uitzondering van natuurlijk voorkomende suikers, die worden aangetroffen in fruit, groenten en vetarme zuivelproducten.