Is Pompelmoespittenextract veilig tijdens de zwangerschap?

Is Pompelmoespittenextract veilig tijdens de zwangerschap?

Grapefruit zaad extract is befaamd om te helpen met een scala aan onderwerpen, waaronder schimmels schimmelinfecties, bacteriële infecties en virussen. Het kan ook het risico verminderen voor cervicale dysplasie, of abnormale celgroei op de baarmoederhals oppervlak. In feite kan je kruidendokter dit bepleiten als een gezondere, meer natuurlijke en goedkoper alternatief voor medicatie voor een groot aantal aandoeningen. Raadpleeg een arts voordat u een natuurlijke remedie tijdens de zwangerschap, met inbegrip van grapefruit zaad extract.

cervicale dysplasie

Cervicale dysplasie is een aandoening die kan vooraf tijdens de zwangerschap. Medicijnen worden niet gebruikt om deze aandoening te behandelen - operatie. Een dergelijke operatie kan niet worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap, maar de behandeling in het algemeen kan worden uitgesteld tot na uw baby geboren is, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Terwijl grapefruit zaad extract, gewaardeerd om zijn immuunsysteem te versterken evenals zijn antibacteriële en schimmelwerende activiteit, lijkt misschien een goed alternatief uw beste inzet is om een ​​langdurige behandeling plan met uw arts te ontwikkelen. Probeer nooit zelf een diagnose of self-treat tijdens de zwangerschap, adviseert de Amerikaanse Zwangerschap Association.

veiligheid Onbewezen

Medische professionals over het algemeen niet aan te raden het gebruik van alternatieve oplossingen, zoals grapefruit zaad extract tijdens de zwangerschap, omdat de veiligheid niet via uitgebreid onderzoek is vastgesteld, volgens de Amerikaanse Zwangerschap Association. Wetenschappelijke studies over Pompelmoespittenextract zijn schaars, dus de meeste bewijs backing dit extract is anectdotal, volgens "Earl Mindell's Supplement Bijbel." Ook moet je kruidenmiddelen niet een uitgebreide evaluatie proces te ondergaan en zijn niet onderworpen aan dezelfde regelgeving door de VS food and Drug Administration als medicatie. Dat betekent sterkte en kwaliteit van grapefruitpittenextract kan variëren tussen fabrikanten en zelfs tussen batches gemaakt door dezelfde fabrikant.

expert Insight

Terwijl grapefruit als eten over het algemeen als veilig tijdens de zwangerschap, de veiligheid tijdens de zwangerschap voor doseringen boven wat zou worden geconsumeerd als voedsel, waaronder extract vorm van de vruchten of zaden wordt herkend, is niet bewezen tijdens de zwangerschap, volgens Drugs.com. Grapefruitpittenextract is giftig voor de menselijke huid fibroblast cellen.

toxiciteit

Grapefruit zaad extract is giftig bij sommige, maar niet alle, de concentratie, volgens een juni 2002 "Journal of alternatieve en gratis geneeskunde" studie. Dit extract is nog steeds nuttig voor de bestrijding van bacteriën wanneer verdund in niet-toxische doses, aldus hoofdauteur van de studie JP Heggers. Grapefruit zaad extract is effectief tegen 800 bacteriële en virale stammen evenals 100 schimmelstammen en vele parasieten, Heggers notities.

geneesmiddelinteracties

Grapefruit zaad extract kan metabolisme van sommige medicijnen vertragen, merkt 'Integrative Medicine, "door David Rakel. Het bevat naringinegehalte / naringenin, stoffen waarvan wordt vermoed in de grapefruit-sap geneesmiddel interactie waarin de concentraties voor tal van geneesmiddelen kan oplopen tot potentieel gevaarlijke niveaus in je lichaam. Als u geneesmiddelen uw arts te raadplegen voordat ze te combineren met grapefruit zaad extract, vooral als je zwanger bent.