Is het Meer Wise to Rest of Oefening Na een zware maaltijd?

Is het Meer Wise to Rest of Oefening Na een zware maaltijd?


Je had een beetje - of veel - te veel te eten. Het overkomt de beste van ons. Maar nu, voel je je zwaar, lethargisch en misschien een beetje bruto, ook. Het lijkt misschien een goed idee om die extra calorieën te verbranden met een lange, inspannende training, maar dit is niet altijd de beste keuze. Soms is het beter om uit te rusten en laat het gevoel van een opgeblazen gevoel door. U kunt altijd uit te werken in de ochtend.

Iedereen Is Verschillende

Het eerste ding om te overwegen: Ieder lichaam reageert anders. Gezondheidsopvoeder Greg Shealey geblogd, "Het eten van te veel eten, of de verkeerde eten voor de training, kan je prestaties belemmeren of leiden tot indigestie, traagheid, misselijkheid en braken." Echter, Shealey erkent dat dit slechts algemene richtlijnen, en sommige mensen kunnen profiteren van de uitoefening na een grote maaltijd. Je moet doen wat je denkt dat het beste voor u werkt, zegt hij.

Wacht te verteren

"Runner's World" beveelt wachten twee tot drie uur na een uitgebreide maaltijd - die zij omschrijft als meer dan 600 calorieën - uit te oefenen, vooral als je van plan bent op het doen van cardio. Als u niet wachten om te verteren, zou u niet het meeste uit uw training te krijgen, omdat het lichaam is bezig met de besteding van zijn energie op het verteringsproces. Het kan ook ongemakkelijk te oefenen op een volle maag. Je zou kunnen krijgen buikkrampen, bijvoorbeeld.

Brandstof

Dat gezegd hebbende, "Preventie" magazine heeft raden het eten van twee tot vier uur voor een training, zo lang als je slim bent te eten. Snacks tussen de 400 en 800 calorieën, bijvoorbeeld, zijn een geweldige manier om je lichaam te voorzien van brandstof, aldus het tijdschrift. Het suggereert high-carb, vetarm voedsel. Omdat de snack of maaltijd niet zo groot zal zijn, zult u niet traag in de sportschool te voelen en zal in plaats daarvan in staat zijn om uw prestaties te maximaliseren.

Burn Minder

Personal trainer Daniel Kobbina vertelde NBC News dat u daadwerkelijk minder vet verbrandt als je uit te werken op een volle maag: Als u nog niet gegeten voor de training, zal je lichaam geen koolhydraten te verbranden en zal in plaats daarvan verschuift de focus naar trimmen het vet. Inspanningsfysiologie professor Peter Hespel vertelde NBC News dat als je uit te oefenen op een lege maag, "je adrenaline hoog is en de insuline is laag. Dat gunstig is voor je spieren meer vetzuren oxideren."