Is het beste om te eten voor of na gebruik van de loopband?

Is het beste om te eten voor of na gebruik van de loopband?

Het is belangrijk dat u uw lichaam brandstof met voedsel voor en na u hop op een loopband. Dit betekent niet dat het eten van iets op elk moment pre en post uw zweet sessie zal je prestaties te helpen. Naar aanleiding van bepaalde richtlijnen kunt u voor te bereiden op een meer succesvolle training en spoedig herstel. Neem contact op met uw arts voordat u wijzigingen aanbrengt in uw training of dieet plan, vooral als u een gezondheidstoestand.

Het eten van maaltijden

Is het beste om te eten voor of na gebruik van de loopband?

Het uitwerken op een volle maag kan leiden tot krampen, maagklachten en misselijkheid. Als u van plan bent om een ​​grote maaltijd voor de training te eten, eet minstens drie tot vier uur van tevoren. Kleine maaltijden zijn goed voor twee uur voor eten, maar wees voorzichtig niet om iets dat je maag zouden kunnen verstoren verbruikt. Voor een optimale energie, vasthouden aan maaltijden die gemakkelijk te verteren en hoog in koolhydraten, die glucose vrij in je bloed, waardoor u energie.

nippend Vloeistoffen

Is het beste om te eten voor of na gebruik van de loopband?

Dertig minuten voor de training, zorg ervoor dat u voldoende gehydrateerd. Tenzij je van plan bent om meer dan een uur op de loopband te brengen, moet het water genoeg zijn. Als je training duurt langer dan 60 minuten, overweeg dan het drinken van een sportdrank. Het zal u voorzien van de elektrolyten je verliest tijdens een intensieve training. De natrium in sportdranken helpt je ook sneller te rehydrateren.

na training

Is het beste om te eten voor of na gebruik van de loopband?

Tanken met een hapje binnen 30 minuten na het beëindigen van uw loopband trainen. Deze snacks moeten zowel koolhydraten en eiwitten, zoals fruit met yoghurt of een pindakaas en jam sandwich bevatten. Glucose komt in uw systeem het meest efficiënt in de eerste 30 minuten na de training, en het wordt opgeslagen, zodat u klaar bent voor uw volgende training op de loopband zijn.

calorie behoeften

Niet om uw training op de loopband te gebruiken als een excuus om alles in zicht te eten. Houd in gedachten dat je verbrandt ongeveer 100 calorieën per mijl als je rennen of lopen. Dat betekent dat als u gedurende 30 minuten draaien op een 10-minuten-mijl tempo, zal je 300 calorieën te verbranden. Tenzij je een lange afstand loper, uw calorie behoeften zijn niet significant anders dan die van een niet-runner.