Is Hair Restoration een Scam?

Is Hair Restoration een Scam?


Google de woorden "haar verlies behandeling 'en u wordt overspoeld door producten en procedures die beweren dat het wondermiddel voor kalende zijn. Sommige werken beter dan anderen, maar de effectiviteit ervan hangt grotendeels af van het individu en de oorspronkelijke oorzaak van haarverlies.

DHT en Hair

Dihydrotestosteron (DHT) is een steroïde-achtig molecuul dat bindt aan haarfollikels en voorkomt de absorptie van testosteron nodig voor haargroei. Deze stof wordt vaker met de leeftijd, en moet worden overwonnen of ontwricht om haar te herstellen.

Reiniging en Vlissingen

De meeste deskundigen (met inbegrip van die bij de Food and Drug Administration) hebben geconcludeerd dat producten die beweren te reinigen, conditie of oxygenaat haarzakjes hebben weinig of geen effect op de groei in de meeste gevallen.

medische behandelingen

DHT blokkers, zoals Propecia en Rogaine, zijn goed gedocumenteerd te helpen verminderen of te elimineren kalende als preventief gebruikt, maar kan niet terug naar het leven te brengen dode follikels.

transplantaties

Haartransplantatie is de enige afdoende manier om te keren kalende. Deze behandeling omvat gewoonlijk operatief verplaatsen haarfollikels van de achterkant en zijkant van het hoofd naar de bovenkant van het hoofd.

Reparatie

Today's haartransplantatie technologie is lichtjaren verder dan wat beschikbaar was 20 jaar geleden, en moderne chirurgen kan vaak herstellen schade door die eerste pogingen.