Is er een manier om diabetes te overwinnen?

Diabetes is een ziekte waarbij er te veel glucose (suiker) in het bloed omdat het lichaam niet goed op het hormoon insuline reageert. Er zijn 2 soorten diabetes. Type 2-diabetes is de meest voorkomende, treft naar schatting 20 miljoen Amerikanen en wordt voornamelijk geassocieerd met obesitas en leeftijd. Diabetes vereist een zorgvuldige medische begeleiding en kan ernstige gevolgen hebben als ze niet goed verzorgd.

Het overwinnen van diabetes type 2

Veel onderzoek wordt gedaan naar de behandeling, preventie en eventuele behandeling van type 2 diabetes. Recente studies door universiteiten en ziekenhuizen hebben bevestigd dat bij veel patiënten met type 2 diabetes, kunnen de symptomen worden meer eenvoudig te beheren en zelfs geëlimineerd met gewichtsverlies. Een gemiddeld gewichtsverlies van 10 procent van het lichaamsgewicht van een patiënt symptomen kan elimineren maar liefst 80 procent van type 2 diabetes patiënten, volgens onderzoekers Beaumont ziekenhuizen. Dit gewichtsverlies kan worden bereikt door traditionele dieet of door verscheidene werkwijzen maagomleidingschirurgie volgens de Universiteit van Minnesota. Helaas is de verlichting van de symptomen duurt alleen als het gewicht af wordt gehouden, waarvoor permanente veranderingen in levensstijl om herhaling van diabetische symptomen te voorkomen.

Gepaard met gewichtsverlies vaak, maar belangrijk voor beheersing van de symptomen in alle gevallen van diabetes, is goede voeding. Na de diagnose wordt een dieet vaak speciaal voor patiënten met diabetes. belangrijkste kenmerken van de diabetesdieet zijn een gebrek aan verwerkte suikers en een nadruk op gezonde, verse voeding en controle over de porties door het gebruik van de uitwisseling. Door het volgen van de juiste voeding, kan vele type 2 diabetes-patiënten verlichting van de symptomen te vinden en kan zelfs in staat het stopzetten van het gebruik van diabetische medicatie.

Iedereen gediagnosticeerd met type 2 diabetes moet in nauw contact en zorgvuldig werken met hun beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, waaronder artsen en geregistreerde diëtisten. bloedglucose Een diabetespatiënt's (suiker) niveaus moeten nauwlettend worden gecontroleerd, zelfs als hij of zij is het aanpakken van de symptomen van diabetes door middel van dieet en levensstijl alleen verandert. Er is nog geen "genezen" diabetes.