Is de Leg Press een goede machine te gebruiken?

Is de Leg Press een goede machine te gebruiken?

Leg-press machines zijn vaak sites in de meeste sportscholen. Gebruikt als een alternatief voor squats, lunges en andere onderlichaam oefeningen, leg-press machines zijn populair bij bodybuilders en diegenen die zware gewichten te heffen. Met behulp van een been pers biedt voor- en nadelen, maar het juiste gebruik van de leg-press biedt een effectief lagere body workout.

types

De meeste fabrikanten krachttraining apparatuur maak een been druk machine, maar, terwijl er veel modellen van de leg-press beschikbaar zijn, zijn er slechts twee hoofdtypen van design. Het eerste ontwerp wordt vaak aangeduid als een 45-graden leg press of slee leg-press. Om deze stijl van de machine die u op een liggende stoel zitten met uw benen omhoog en duw tegen een gewogen voetplaat geleid door rails te gebruiken. Het tweede ontwerp maakt gebruik van een gewogen slinger die weg swingt van u wanneer u te duwen met je benen. Dit ontwerp normaliter maakt gebruik van een meer rechtop zittende positie en de horizontale duwen actie. Sommige leg-press zorgen voor onafhankelijke been actie, maar de meerderheid van de machines te gebruiken beide benen tegelijk. De meeste leg-press zijn bord geladen --- dat wil zeggen dat je het gewicht te wijzigen door het toevoegen of aftrekken van het gewicht platen.

voordelen

De leg press is een oefening voor al uw onderlichaam spieren. Uitbreiding van je knieën tegen de weerstand geboden door de leg-press werkt uw bovenbeenspieren --- de hamstrings aan de achterzijde en quadriceps aan de voorzijde. De actie van de uitbreiding van je heupen werkt je kont of gluteus maximus spieren. De dragende effect van de leg-press versterkt ook je benen botten: het dijbeen, het scheenbeen en kuitbeen. Leg-press versterken ook je knie en heupgewrichten. Het been pers kan worden gebruikt om de sterkte en / of spiermassa --- genoemd hypertrofie ontwikkelen --- afhankelijk van de aard van de training die u uitvoert.

voordelen

Leg-press gebruik maken van een geleide beweging die je nodig hebt om het gewicht in evenwicht te brengen en de coördinatie van je ledematen minimaliseert. Dit betekent dat u bent vrij om zich te concentreren op het heffen en het verlagen van het gewicht --- een bepaalde uitkering als u wilt trainen met behulp van vooral zware lasten. De meeste modellen van de leg-press hebben ook bewegingsbereik begrenzers die voorkomen dat het gewicht vallen en pletten u als u niet om een ​​herhaling te voltooien. Dit houdt in dat been persen zijn vooral geschikt als je alleen trainen. Leg-press machines onderrug ondersteuning, die uw risico op het lijden van een rugblessure kan verminderen.

nadelen

Het is al te gemakkelijk om overbelasting te plaatsen op je knieën en onderrug bij het gebruik van een been druk machine --- vooral als u gebruik maakt van grote gewichten of een groot bereik van de beweging. Het verlagen van uw benen te dicht bij je borst kan resulteren in een acute knie hoek, die schadelijk kunnen bewijzen. Ook buigen je benen, zodat je knieën op tegen je buik kan je onderrug veroorzaken om uit te ronden, wat een enorme belasting op uw onderrug plaatst. Ernstig rugletsel kan het gevolg zijn van het verlagen van het gewicht te laag zijn.

Veilig gebruik van Leg Press Machines

Om het risico op letsel te beperken wanneer been te drukken moet u ervoor zorgen dat uw onderrug nooit rondes uit en dat u voorkomen dat uw knieën te buigen om ze te plaatsen in een te scherpe hoek. Druk gelijkmatig met beide benen en, in het geval u in de problemen, zorg ervoor dat u bekend bent met de vergrendeling van de machine die u gebruikt. De leg press is een effectieve onderlichaam beweging en biedt een levensvatbaar plaatsvervanger voor squats en lunges, maar elk veiligheid voordelen van de leg-press kan worden teniet gedaan door het uitvoeren van deze te oefenen met behulp van slechte vorm.