Is Cilantro Oorzaak Brandend maagzuur?

Is Cilantro Oorzaak Brandend maagzuur?

Koriander is een peterselie-achtige plant met een scherpe smaak. Gehakte verse, bladeren het kruid toe te voegen kleur en smaak aan taco's, salsa en een hoop van de Mexicaanse, Aziatische en Caribische gerechten. De plant kleine bruine zaden zijn ook een culinaire bestanddeel. Zowel bruine en groene delen van de plant hebben geneeskrachtige waarde, en ze zelfs dienen als een brandend maagzuur remedie voor sommige mensen.

Maagzuur

Als het gaat om brandend maagzuur, kruidig ​​en zure voedingsmiddelen zijn voorkomende boosdoeners. Hoewel koriander is een veelzijdig kruid, het vooral aanvulling kruidige voedingsmiddelen en derhalve een favoriet Mexicaanse gerechten volgens MayoClinic.com. Degenen die koriander geloven dat de oorzaak is van hun brandend maagzuur moet de andere pittige of zure ingrediënten die koriander begeleiden bij een maaltijd te overwegen. Dergelijke ingrediënten kunnen zijn kalk, chili pepers en op basis van tomaten sauzen.

Koriander Heartburn Remedy

Cilantro's bladeren bevatten vluchtige oliën die beweerde te spijsvertering voordelen bieden. Omdat deze oliën zijn meest potente in zaden van de plant, kruidendokters gebruik maken van de zaden, genaamd koriander, voor medicinale doeleinden. Door hulp bij de secretie van maagsappen, kan koriander helpen bij het verbeteren van brandend maagzuur symptomen, hoewel er geen wetenschappelijk bewijs bestaat om deze bewering te bewijzen. Naast vermindering van maagzuur, koriander is ook een ingrediënt in laxeermiddelen, vanwege het vermogen van het kruid om de maag te kalmeren. Raadpleeg een arts of drogist om meer te leren.

Koriander en Trigger Foods

Hoewel koriander is over het algemeen een voordelige voedsel als het gaat om brandend maagzuur, kunnen sommige mensen nog steeds ervaren indigestie na het eten van het kruid. Om erachter te komen of koriander is de oorzaak van uw maagzuur, houden een dagboek voedsel trigger voedingsmiddelen te identificeren. Zodra u potentiële-maagzuur veroorzaken voedingsmiddelen hebben gelokaliseerd, kunt u verminderen of te elimineren in uw dieet. U kunt ook proberen het eten van kleinere maaltijden, het dragen van losser zittende kleding en het vermijden liggen voor ten minste drie uur na het eten.

overwegingen

Praat met een arts voordat u uw maagzuur te behandelen met koriander, vooral als uw maagzuur is chronisch. Brandend maagzuur, dat twee keer per week ontstaat of meer is de meest voorkomende symptoom van GERD of gastro-oesofageale refluxziekte. Zonder behandeling kan GERD ernstige complicaties, zoals slokdarmontsteking, bloedende zweren en vernauwing van de slokdarm.