Is Cafeïne Age You?

Is Cafeïne Age You?

Miljoenen mensen vertrouwen dat eerste kopje koffie elke ochtend om te beginnen. U mag worden onder dat nummer, maar ook bezorgd dat cafeïne je ouder wordt, of liever gezegd, uw huid er ouder. In feite, cafeïne niet alleen zal niet je ouder wordt, is het misschien het uiterlijk van uw huid te verbeteren en helpen u er jonger uitzien.

Beschrijving

Cafeïne is een stimulerend middel. Volgens MayoClinic.com, effect van cafeïne op het centrale zenuwstelsel is verantwoordelijk voor zijn vermogen om je wakker wordt, voel je je minder vermoeid en zich richten op een taak bij de hand. In het verleden werd gedacht dat cafeïne een risico voor de gezondheid zijn. Echter, de huidige onderzoeksresultaten voordelen voor de gezondheid in verband met cafeïne en koffie geïdentificeerd.

Cafeïne en uw huid

Cafeïne en koffie worden gebruikt als actieve bestanddelen in veel huidcrèmes vanwege hun diureticum, anti-oxidant en vasoconstrictieve eigenschappen. Cellulitis crèmes die cafeïne bevatten helpen om de huid glad te maken. Onderzoek met muizen die zijn blootgesteld aan ultraviolette straling bevat een aantal aanwijzingen dat cafeïne verbeterde huid crèmes kunnen helpen bij de bescherming van uw huid tegen huidkanker. Cafeïne wordt ook gebruikt in sommige oogpreparaten. Vaatvernauwing, of vernauwing van de bloedvaten, en vochtafdrijvend effect hulp cafeïne om wallen en donkere kringen rond de ogen te verminderen. Het eindresultaat is dat deze medicijnen helpen om de huid gezond lijken en jonger.

Koffie

Het merendeel van de cafeïne in koffie, thee en een aantal andere dranken wordt geabsorbeerd door andere lichaamsweefsels, zodat uw huid krijgt een relatief klein bedrag. Daarom is het niet waarschijnlijk koffie zal veel effect hebben op het uiterlijk van uw huid. Echter, MayoClinic.com zegt dat uit onderzoek blijkt koffie heeft ook andere voordelen voor de gezondheid. Naast zijn waarde als een stimulerend middel, cafeïne en koffie zijn gekoppeld aan vermindering van het risico van leverkanker, diabetes type 2 en Parkinson.

Het nadeel

Cafeïne en koffie moet met mate worden geconsumeerd. MayoCliic.com stelt u uw inname te beperken tot vier kopjes per dag. Meer dan vier koppen kan een diureticum effect dat leidt tot frequent urineren veroorzaken. Het drinken van grote hoeveelheden cafeïne kan leiden tot slapeloosheid, prikkelbaarheid, nervositeit en rusteloosheid.