Ionic Cleanse Treatment

Ionische reinigen behandelingen worden meestal gedaan door middel van voetbaden. Zij hebben tot doel om te ontgiften, reinigen en balans van uw lichaam, waardoor je verjongd en vernieuwd voelen. Jaar opgeslagen gifstoffen uit het lichaam getrokken door de voeten, reiniging van het lichaam van onzuiverheden. Het resultaat van een ionische detoxificatie of reiniging behandeling is om je verlichting te geven, het verhogen van uw energie en het verbeteren van uw mentale helderheid.

Hoe het werkt

Een ionische voetenbad is de meest voorkomende manier van het uitvoeren van een ionische reinigen voor je lichaam. De machine levert een zeer kleine hoeveelheid lage elektrische stroom in het water in het bad. Een snufje chemisch zout wordt ook toegevoegd om te helpen verhogen de geleidbaarheid van het water. Deze elektrische stroom ontstaat zowel positieve als negatieve ionen in oplossing.

U moet uw voeten in de ionische voetenbad voor de interactie van ionen in je lichaam. Dit ondersteunt het vermogen van uw lichaam te ontgiften, in evenwicht te brengen en een hogere staat van welzijn te bereiken. Wanneer je je voeten in de geleidende water, worden je cellen bekrachtigd door ionen en worden geïnduceerd om eventuele giftige stoffen, oliën of vetten die zijn opgebouwd in de tijd vrij te geven.

Voor wie het niet gebruiken

Je moet niet vergeten, terwijl u een ionische reinigende machine dat het geen medisch apparaat. Als een ionische reinigende behandeling vereist een kleine hoeveelheid elektrische stroom te worden doorgegeven door middel van een oplossing, moet u zeker niet een ionische voetbad gebruiken als u een pacemaker in je lichaam of ander apparaat dat zal worden beïnvloed door een magnetisch veld.

Anderen die geen ionische reinigen moet ondernemen onder degenen die gevoelig zijn voor epileptische aanvallen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en mensen die een belangrijke orgaantransplantatie hebben ondernomen. Wat uw medische toestand, moet u altijd uitgevoerd door middel van een ionische reinigen met een zekere mate van persoonlijke verantwoordelijkheid. Als je ooit enig ongemak tijdens het gebruik van een ionische reinigen machine, stop dan onmiddellijk.

Aantal Behandelingen

Het aantal behandelingen die u moet uitvoeren, hangt af van uw persoonlijke omstandigheden. Uw individuele gezondheid en welzijn op het moment dat u de ionische reinigen zal bepalen hoeveel behandelingen je hoeft te doen, en hoe vaak. Echter, als een algemene regel, moet je niet een ionische reinigen meer dan een keer per twee dagen te ondernemen, want dit kan je lichaam uit balans.

Zelfs als je wilt aanhoudende ionische zuiveringen te voeren voor een tijdje, moet u altijd een pauze te nemen na een bepaald aantal behandelingen. Bijvoorbeeld, kon u één sessie per week voor vijf tot 10 weken, maar na deze periode, hebben een rust periode van ten minste een maand voor het herhalen van het behandelproces.