Inzetstukken en Apparatuur voor Foot Problems

Orthesen, meestal aangeduid als orthesen, zijn apparaten die worden gebruikt om problemen met de voet en onderbeen te corrigeren. De meeste worden gebruikt in je schoen, maar sommigen zullen ook betrekking hebben op de enkel, afhankelijk van het onderwerp en de behandeling door de podotherapeut of voet arts voorgeschreven. Naarmate de tijd verstrijkt, worden orthesen steeds meer gespecialiseerde, maar hun primaire doel is om pijn als gevolg van verkeerd voeten te elimineren.

Custom Orthotics

Dit zijn orthesen die zijn gemaakt voor een specifiek voet en de behoeften van het individu. De kwestie van die persoon in aanmerking genomen, en het kussen, de vorm en functie van de orthese is ontworpen om het effect te maximaliseren zodat het probleem kan worden verholpen. Deze zijn gemaakt van een cast van uw voet uit een thermoplastisch die een stijfheid te zorgen dat geschikt is voor uw voet en conditie heeft. U wilt aangepaste steunzolen krijgen als uw voetproblemen zijn vrij ernstig.

Over-the-Counter Orthotics

Er zijn tientallen steunzolen verkrijgbaar bij drogisterijen en winkels. Voor de meeste kleine voetproblemen, deze zijn voldoende. zie altijd een arts eerste, gewoon om zeker te zijn dat uw voet probleem is niet strenger zijn dan je denkt. Uw arts kan u ook helpen met het kiezen van de beste orthopedische voor je voet. Deze variëren in materialen uit een hoge dichtheid schuim om een ​​thermoplastisch materiaal als dat van een aangepaste orthese.

functionele Orthotics

Functionele orthesen zijn ontworpen voor het ondersteunen van afwijkingen in de manier waarop je voet werkt. Voor op- bijvoorbeeld een vlakke boog, pronatie (die op één zijde van de schoen dan de andere) of andere onregelmatigheden, dan een functionele orthese wordt gebruikt. Deze zullen ook schokken te absorberen om de pijn met wandelen of hardlopen te verminderen.

accommoderend Orthotics

Accommoderende orthesen meestal zijn wat worden voorgeschreven voor kinderen. Het gaat vaak braces of spalken. Zij zullen helpen om lichte pijn en correcte mild onregelmatigheden in de voet te verminderen. Voor aandoeningen zoals de teen bleek in of out, hoeven de benen te worden gehouden op de juiste hoek, problemen met lopen, etc, zal een accommoderende orthesen worden gebruikt.