Intense binnenkant van de dijen Oefeningen

Intense binnenkant van de dijen Oefeningen


Het uitoefenen van de binnenkant van het dijbeen gebied kan worden verlaten een uitdaging voor veel mensen. Het is een uitvoerbaar taak, maar vergt veel geduld en toewijding. Er zijn veel oefeningen uit te werken van de binnenkant van de dijen gebied; Er zijn echter belangrijke intense oefeningen die je resultaten te maximaliseren en, indien goed uitgevoerd, zal je de magere geven en stevige dijen je altijd al wilde.

wandelen Lunges

Sta met je voeten bij elkaar. Stap voorwaarts met je linkerbeen en buig de rechterknie een duim boven de vloer. Keer terug naar de startpositie van het linkerbeen duwen tegen de vloer. Herhaal deze procedure voor het rechterbeen. Voltooien 10 tot 12 herhalingen.

Side Lunge

Sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Neem een ​​grote stap naar de kant met je rechterbeen. Buig je rechterbeen, terwijl het verlagen van het lichaam naar beneden. Houd je linkerbeen op zijn plaats en uw rug recht. Ga terug naar de beginpositie door uw rechterbeen duwen tegen de vloer. Herhaal deze procedure voor het linkerbeen. Voltooien 10 tot 12 herhalingen.

Scissor Kick

Lig op de vloer met een rechte rug. Plaats uw armen parallel aan het lichaam. Til je benen acht duim boven de vloer. Kruis je linker been over rechts en vice versa. Voltooi 15-20 herhalingen.

Zittend Been Raise

Ga op de grond met je rug tegen de muur en je handen op de vloer. Strek je benen. Til beide benen acht duim van de vloer. Zwaai je benen uit elkaar in een up-and-down beweging zonder de grond te raken. Voltooi 17-25 herhalingen.