Insulin Resistant Plan van het Dieet

Als je insuline resistent, doe de cellen van uw lichaam niet normaal reageert op insuline. Uw bloed insuline niveaus en bloedsuikerspiegel kan zowel worden verhoogd. Als je insuline resistent, het kiezen van de juiste voeding kan helpen. Uw dieet moet bestaan ​​uit een gezonde magere eiwitten, lage glycemische index groenten en fruit en gezonde vetten, samen met enkele zuivel en volkoren producten.

Het kiezen van Protein

Eiwit is belangrijk in een dieet, maar vooral wanneer je insuline resistent. Eiwit heeft weinig merkbaar effect op de bloedsuikerspiegel. Dit betekent dat uw lichaam zal significante insuline produceert in reactie op het eten van eiwitten. Dit helpt tegen een overwerkte alvleesklier en de bloedstolling insuline en bloedsuikerspiegel. De beste eiwitbronnen als je insuline resistent zijn dierlijke bronnen, zoals rundvlees, kip, varkensvlees, lamsvlees, vis, schaaldieren en eieren. Voor de beste resultaten, eet een aantal eiwitten bij elke maaltijd. De totale gram eiwit je nodig hebt elke dag zal worden bepaald door uw body mass of de bijzondere formule u ook kiest om te volgen. Verwachten dat ongeveer 80 gram eiwit per dag te eten.

Het kiezen van Groenten en Fruit

Als je insuline resistent, moet uw inname van koolhydraten bestaat voornamelijk uit lage glycemische index groenten en fruit. Deze bieden de benodigde voeding en vezels, maar hebben een minimale impact op de bloedsuikerspiegel. Afhankelijk van de specifieke plan dat u volgt, kunt u worden toegestaan ​​noten en zaden, die een goede bron van vezels en gezonde vetten als goed, en sommige volkoren producten. Als u probeert om gewicht te verliezen, eet meer lage glycemische index groenten en fruit en minder of geen volkoren producten. Vermijd zetmeelrijke groenten en fruit zoals aardappelen, maïs en bananen. Deze zullen uw bloedsuikerspiegel verhogen en ervoor zorgen dat je lichaam meer insuline, die insulineresistentie verergert produceren. Voor het beste resultaat, spreid je inname van koolhydraten gedurende de dag in meerdere kleine maaltijden. De hoeveelheid koolhydraten je eet elke dag zal worden bepaald door de reactie van uw lichaam om koolhydraten of de bijzondere plan dat u volgt. Verwacht gemiddeld 50 tot 75 gram koolhydraat (met vezel) per dag eet. Sommige plannen, zoals South Beach, omvatten volle granen als koolhydraten bronnen; andere plannen, zoals de Paleo dieet, niet doen.

Het kiezen van Fats

Gezonde vetten zijn enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten zoals olijfolie, notenolie en zijn te vinden in sommige voedingsmiddelen, zoals noten, zaden en avocado's. Niet alleen deze zorgen voor een gevoel van voldoening als we eten, maar ze hebben ook een verwaarloosbaar effect op de bloedsuikerspiegel. De aanwezigheid van gezonde vetten in een maaltijd kan helpen vertragen de spijsvertering, het verbeteren van het effect van zetmeelrijke koolhydraten. De hoeveelheid vet je moet eten in een dag zal worden bepaald door uw specifieke behoeften of dieet plan.

Het kiezen van een Plan

Er zijn een aantal dieet plannen dat het probleem van insulineresistentie pakken. U kunt uw eigen plan te ontwikkelen, ofwel van uw eigen onderzoek of het werken met een diëtist. U kunt ook kiezen uit een aantal populaire plannen met inbegrip van het South Beach dieet, het Dieet van de Streek, de glycemische index dieet, The insulineresistentie Diet, het Paleo dieet, Sugarbusters of Atkins. Deze diëten worden ook vaak genoemd koolhydraatarme of rechts koolhydraat plannen.