Instrumenten Gebruikt door Chiropractoren

Instrumenten Gebruikt door Chiropractoren


Chiropractors gebruik maken van vele instrumenten in hun kantoren, met inbegrip van hun eigen handen en organen. Geautomatiseerde instrumenten en massage instrumenten, met inbegrip van ijs packs en verwarming pads, help een chiropractor spieren te ontspannen, zodat manipulatie van de wervelkolom van de patiënt kan optreden. X-ray machines en echografie machines helpen de chiropractor in het helpen van patiënten. Artsen gebruiken houding en voeding in te schatten en de juiste behandeling.

Machines Gebruikt door Chiropractoren

Veel van de tafels in het kantoor van een chiropractor's zijn uitgerust met nuttige apparaten. Sommige tafels gebruiken de zwaartekracht om de houding van een patiënt te corrigeren, zodat manipulatie is effectiever. Sommige tafels hebben rollen die rug van de patiënt te masseren, terwijl het verwarmen van de rug of heup die aanpassingen nodig heeft. Thompson techniek treedt op wanneer de kussens op de tafel laten vallen een inch of twee, als chiropractie stuwkracht optreedt. Echografie machines verminderen ontstekingen in een getroffen gebied. Een Blair-kop klem helpt positie van het hoofd en de nek voor X-stralen.

Computerized Instruments

TENS is een populair instrument dat wordt gebruikt om de ontsteking te verminderen. TENS staat voor Transcutane elektrische zenuwstimulatie Stimulator. Het stimuleert de zenuwen naar de spier die terughoudend bewegen. Locators onthullen waar de botten zijn niet goed uitgelijnd. Deze werken met beeldvormingsinrichtingen zoals ultrageluid. Thermokoppel is een apparaat dat meet warmte die van het lichaam.

Hand-held Instruments

Activator aanpassen Instrument laat chiropractors zachtjes pond een onjuist uitgelijnde wervel terug in de rug; arthrostim doet hetzelfde met een snelle snelheid. Nervo-gaan meet de temperatuur aan beide zijden van de wervelkolom te vinden waar wervelkolom moet worden aangepast. Toftness straling Detector identificeert waar de beknelde zenuwen en uitgelijnd wervels optreden.

procedurele Instruments

Voor patiënten van een chiropractor, voeding, lichaamsbeweging, en het onderwijs gaat veel verder dan het gebruik van hardware. Onderwijzen patiënten hoe om te zorgen voor hun lichaam, krijgen een goede oefening, en de praktijk een goede houding zijn essentieel voor de praktijk van de chiropractor. Chiropractors verlangen dat patiënten leren hoe ze goed te rekken strakke spieren aan de druk die ervoor zorgt dat de gewrichten misalign verlichten. Velen weten niet eens gebruik maken van gereedschappen, andere dan hun handen te manipuleren en te helpen een patiënt pijn heeft. Chiropractors hebben veel verschillende technieken om te helpen patiënten die zich hebben verwond. Kinesiologie wordt gebruikt door artsen om spierkracht te testen. Bio-Energetische Synchronisatie Techniek onthult waar de beenlengte verschilt, zodat een arts kan de onbalans te corrigeren. Met bio-kinetiek, een chiropractor gebruikt een speciaal instrument aan de basis van de schedel vele ziekten te verlichten.