Instructies voor de juiste swing mechanica in Golf

Instructies voor de juiste swing mechanica in Golf


De juiste swing mechanica eisen dat de armen, schouders en het lichaam samen te werken om een ​​golfbal te slaan. Dit vereist een golfer om een ​​goede tempo en balans heeft in de gehele swing. Goede fundamentals zijn essentieel voor solide golf schoten te raken. Daarnaast moet een golfer de extra bewegingen gemaakt gedurende de golfswing te minimaliseren. Wanneer dit is bereikt, zal het eindproduct een golfswing dat is efficiënt, krachtig en lijkt moeiteloos.

instructies

1 Het ontwikkelen van een fundamenteel gezonde grip, richten en opgezet. Dit zijn allemaal belangrijke gebieden van een golfswing. Als een speler deze drie dingen de juiste manier doet, het maakt het veel gemakkelijker om de juiste swing. Als een speler een slechte grip, doel of het opzetten, zullen ze moeten om dit te compenseren op een bepaald punt in de swing, het bevorderen van een slecht schot.

2 Start de back-swing met de armen en schouders het indrukken van de club uit de buurt van het doel. De club moet parallel met de grond, ongeveer taille hoog. Op dit punt zal de pols scharnier en handen zal zijn naar het rechteroor. Houd de linker arm zo recht mogelijk. Terwijl de handen omhoog gaan in de swing, dient de heupen en het lichaam van het doel te roteren.

3 Korte pauze bij de bovenkant van de rug swing. De swing zal beginnen met de heupen beginnen te ontrollen. De handen zal beginnen om terug te vallen naar beneden als het lichaam blijft ontrollen. Het gewicht moet beginnen te verschuiven van de achterste voet naar de voorste voet.

4 Strek de linker arm bij impact. De voorste schouder hoger zal zijn dan de achterkant schouder bij impact blijven. Het lichaam zal gewicht over te brengen van het achterste been naar het voorste been bij impact. Het doel is om de club gezicht bij impact plein. Als de club gezicht plein bij impact, de voorrand van de club is loodrecht op de doellijn. Als de club gezicht open blijft staan ​​(wijzend naar de rechterkant van het doel) bij impact, de bal zal bocht naar rechts. Als de club gezicht bij impact is gesloten (wijst naar de linkerkant van het doel), de bal wil bocht mee naar links.

5 Versnellen door een degelijke afwerking. Na de botsing, zal de voorste voet plat op de grond blijven. U zal worden op de teen van de achterste voet als u door te volgen. De armen en weer beweegt langs het lichaam, waar de gesp rechtstreeks naar het doel zal wijzen. De wijzers zullen verder voort te zetten, en de club zal eindigen achter de nek.

Hints

  • Linkshandige spelers moeten deze instructies te keren.
  • Er zijn veel verschillende lichaamsdelen bewegen langs de golfswing. De schommel in principe gebeurt in minder dan een seconde. Focus op één stap tegelijk. Het is vrijwel onmogelijk om zich op meer dan een aspect van de schommel in die ene seconde. Werken aan het beheersen van één aspect tegelijk.