Instructies voor de Accu-Chek Instant Gebruik

De Accu-Chek Instant Plus-systeem heeft de mogelijkheid om zowel uw bloedsuikerspiegel en uw cholesterol te testen. Hoewel het testen van twee verschillende dingen, kunt u dezelfde teststrip te gebruiken voor zowel test, waardoor het eenvoudiger te gebruiken. U zal echter moet een test tegelijk. De Accu-Chek Instant Plus geeft ook snel resultaten. Het duurt minder dan een minuut voor u om de test druppel bloed te plaatsen en lezen van de resultaten.

instructies

1 Zet de Accu-Chek Instant Plus. Het woord "Code" moet gaan knipperen op het scherm. Het codenummer, tijd en datum moet ook verschijnen op het scherm.

2 Neem een teststrip uit de flacon. Bij het vasthouden van de teststrip, zorg ervoor dat u niet de gele testveld of de lees zone te raken.

3 Plaats de teststrip in de kleine opening aan de onderkant van de meter, terwijl het deksel gesloten. Plaats de teststrip zo ver mogelijk naar binnen.

4 Open de klep.

5 Gebruik een lancet apparaat om je vinger prikken zodat het bloed wordt getrokken. Gebruik een capillair pipet om een ​​druppel bloed op het gele testveld plaatsen.

6 Sluit het klepje.

7 Bekijk je resultaten op de monitor.

8 Open de klep. Verwijder de teststrip. Sluit het klepje.