Instructies over Gym Machines

Instructies over Gym Machines


Hoewel vrije gewichten in het algemeen als de superieure vorm van resistentie opleiding voor de meeste atleten en fitness-enthousiastelingen worden beschouwd, machine gewichten zijn meestal deel uit van een training regime. Gewicht van de machine worden gebruikt voor de isolatie krachtoefeningen, zodat u een bepaalde spier of spiergroep te richten zonder zich bezig anderen te helpen. Weten hoe je sportschool machines te bedienen en uitvoeren van de juiste techniek is essentieel voor het voorkomen van letsel en het bereiken van de gewenste resultaten.

instructies

1 Boek een inleiding met een fitness-professional. Wanneer u lid worden van een sportschool is het een goed idee om een ​​ontmoeting met een fitness trainer die zal laten zien hoe elk stuk van fitnessapparatuur en hoe u de juiste techniek uit te voeren gebruiken. Vaak sportscholen zal een trainer laten zien rond gratis.

2 Stel de sportschool machine om de juiste instellingen. Zorg ervoor dat de zitting op de juiste hoogte en de pads en rollen op de juiste afstand en de hoek, afhankelijk van de machine en oefening nodig. Bij gebruik van een bankdrukken machine, bijvoorbeeld, moet je de stoel te passen, zodat de handgrepen zijn uitgelijnd met het midden van je borst.

3 Selecteer het juiste gewicht. Dit is afhankelijk van je doel. Voor hypertrofie (toegenomen spiermassa), selecteer een gewicht dat het onmogelijk zal worden om op te heffen na het uitvoeren van acht tot 12 herhalingen. Als u probeert op te bouwen van toon zonder bulk, selecteert u een lager gewicht en het uitvoeren van meer herhalingen. Wat uw doel, het uitvoeren van de juiste techniek is belangrijker dan het tillen van zware gewichten en zal leiden tot efficiëntere winsten en een verlaagd risico op letsel.

4 Vergeet niet te ademen. Het is niet ongewoon om rood aangelopen mensen met behulp van gewicht machines terwijl hun adem in te zien. Adem uit als je kracht uit te oefenen en adem als je het gewicht vrij te geven aan je ademhaling te reguleren en zorgen voor zuurstof die werkende spieren bereikt.

5 Verhoog het gewicht en de herhalingen als je vooruitgang. Ook dit zal afhangen van uw doel. Verhoog het gewicht als je sterker te blijven overbelasting van de spieren te laten groeien, zodat uw kracht winsten niet plateau.

6 Je moet niet op slot van de armen of benen bij het uitvoeren van extensie oefeningen zoals de schouder pers, bankdrukken en de leg-press. Dit zorgt ervoor dat uw gewrichten niet overbelast en letsel te voorkomen.

7 Wrijf de machine na gebruik om het hygiënisch voor andere gym-gebruikers te houden.

Hints

  • Wees niet verlegen om een ​​collega-gym lid of de fitnessruimte personeelslid om leiding te vragen over het gebruik van de machines als u helemaal zeker zijn.
  • Altijd in overleg met uw arts of arts voordat significant veranderen van je lichaamsbeweging.