Infrarood Sauna Use & ContraOverwegende dat de traditionele sauna's gebruiken hete stenen en stoom om de lucht te verwarmen, waardoor het lichaam opwarmen indirect, infrarood sauna, of ver-infrarood (FIR) sauna's, gebruik infraroodstralers, die het lichaam direct door het nabootsen van het effect van zonlicht, zonder de schadelijke UV warmen stralen. Terwijl infrarood sauna gebruik algemeen veilig wordt geacht en wordt geassocieerd met bepaalde voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van ontgifting en alternatieve pijnbestrijding, hoeft bepaalde contra-indicaties van toepassing zijn, dat wil zeggen dat infrarood sauna gebruik niet wordt aanbevolen in bepaalde situaties.

geneesmiddel

Sommige geneesmiddelen, zoals diuretica, antihistaminica, bètablokkers en barbituraten, kan het lichaam de natuurlijke warmte-verlies mechanismen aantasten; zijn er zowel op recept en over-the-counter geneesmiddelen die in deze categorie vallen. Infrarood sauna typisch werken bij temperaturen tussen 120 en 150 graden Fahrenheit, is het belangrijk dat de lichaamswarmte normaal kan worden afgevoerd om het begin van zonnesteek voorkomen. Als u elke vorm van medicatie te nemen, moet u advies van uw arts of apotheker te zoeken om te zien of sauna gebruik veilig is voor jou.

hartaandoeningen

Infrarood sauna gebruik wordt afgeraden voor mensen met elk type van hartkwaal, met inbegrip van hypertensie of hypotensie, congestief hartfalen en een verminderde coronaire circulatie. Als je een dergelijke voorwaarde, bloot aan langdurige hitte kan gevaarlijk zijn, omdat de hartslag te verhogen met maximaal 30 slagen per minuut voor elke graad stijging van lichaamstemperatuur. Deze contra-indicatie geldt ook voor degenen die bloeddruk medicatie en mensen met een pacemaker; veel infrarood sauna's bevatten magneten dat de manier waarop een pacemaker werkt kunnen beïnvloeden.

Kinderen en ouderen

Kinderen en ouderen zijn twee groepen waarvoor het advies van een arts noodzakelijk is voor het gebruik van een infrarood sauna. Sauna voorstanders, zoals de Noord-Amerikaanse Sauna Society, zijn van mening dat gebruik van de sauna is veilig en zelfs gunstig voor de kinderen; Echter, veel sauna fabrikanten waarschuwen dat de kinderarts van het kind eerst moet worden geraadpleegd. Mogelijke voordelen voor kinderen zijn dezelfde als die voor volwassenen - specifiek, dat de warmte een ontgiftende werking hebben. De lichaamstemperatuur van kinderen stijgt veel sneller dan bij volwassenen en kinderen in staat zijn hun lichaamstemperatuur door transpiratie dezelfde mate als volwassenen kunnen. Ook de mogelijkheid om optimaal de lichaamstemperatuur te houden en de werking van de zweetklieren dalen op oudere leeftijd. Infrarood sauna gebruik kan helpen met aandoeningen, zoals pijn in gewrichten en spieren, vaak voor bij ouderen, maar de uiterste zorg en medisch advies moet worden genomen door oudere mensen die willen een infrarood sauna.

Gezamelijke Uitgaven

Infraroodsauna gebruik is bekend gewrichtspijn, waaronder pijn en andere symptomen van reumatoïde artritis te verlichten. Eeuwenlang hebben gezondheidswerkers verschillende soorten pijn behandeld met warmte. Warmte zorgt bloed vrijer stromen naar gewonde gebieden, waardoor het lichaam de natuurlijke genezingsproces helpen. Er wordt echter geen gebruik van de sauna gecontra-indiceerd binnen 48 uur van het lijden een acute gezamenlijke schade, of totdat de zwelling is afgenomen. In sommige gevallen waarin verbindingen chronisch gezwollen, is het mogelijk dat ze niet goed kunnen reageren op warmte therapie.

Zwangerschap

Medische professionals en infrarood sauna fabrikanten afraden sauna gebruik tijdens de zwangerschap. Als een zwangere vrouw lichaamstemperatuur stijgt, bestaat het risico dat het vruchtwater ook heet kan die mogelijk zouden geboorteafwijkingen. Het is ook veel makkelijker voor een vrouw om oververhit raken en flauwvallen tijdens de zwangerschap. De vrouw hart en de bloedvaten zijn al harder werken aan de ontwikkeling van de baby te ondersteunen, en als haar lichaam oververhit raakt, de eisen die aan haar hart en bloedvaten verhogen verder. Dit resulteert in verminderde bloedtoevoer naar de interne organen, zoals de hersenen, die flauwvallen kunnen veroorzaken.

Andere Overwegingen

Infraroodsauna gebruik gecontraïndiceerd voor personen met aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson, multiple sclerose, centraal zenuwstelsel tumoren of diabetische neuropathie, waarbij het vermogen om effectief zweten beïnvloeden. Hemofiliepatiënten of mensen die gevoelig zijn voor bloeden moet ook geen gebruik maken van infrarood sauna's, aangezien de warmte oorzaken verwijding van de bloedvaten. Mensen met koorts of die warmtegevoelig niet gebruiken sauna. Metalen pinnen, staven en kunstgewrichten reflecteren over het algemeen ver-infrarood golven, wat betekent dat ze niet opwarmen, maar iedereen met elk type van chirurgische implantaat moet zijn arts te raadplegen voorafgaand aan het gebruik van een infrarood sauna. Sauna fabrikanten benadrukken dat krachtige verwarming strikt gecontraïndiceerd in geval van ingesloten infecties, zowel tand, in de gewrichten of in andere weefsels. Infrarood sauna mag niet worden gebruikt door mensen die alcohol of andere drugs gebruikt, aangezien deze stoffen een persoon bewust van een slechte reactie op warmte kan remmen. Alcohol verhoogt ook de hartslag, die verder door de effecten van warmte kan worden verhoogd. Als u pijn of ongemak in de sauna te ervaren, onmiddellijk stoppen met het gebruik.