Informatie over chroompicolinaat

Chroom is een mineraal nodig om te helpen bij het metabolisme en opslag van voedingsmiddelen, volgens de National Institutes of Health. Combinatie supplementen zijn zoals chroom chloride, chroom nicotinaat en chroompicolinaat.

Absorptie

Picolinaat, een aminozuur, wordt toegevoegd aan chroom om het lichaam te absorberen de verbinding volgens Vanderbilt University. Chroom is van nature in voedingsmiddelen zoals volkoren brood, fruit, groenten, gevogelte, vis en vlees.

Bestedingen

Gebruik van chroompicolinaat onder meer het verbeteren van de metaboliseren van glucose, het verlagen van cholesterol en als afslankmiddel, volgens Cerner Multum. De Food and Drug Administration heeft niet goedgekeurd chroompicolinaat voor al deze toepassingen.

risico's

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven moet chroompicolinaat niet als het schadelijk voor een ongeboren of zogende kind kan zijn. Personen met bepaalde aandoeningen zoals leverziekte, kanker, diabetes of een zwak immuunsysteem niet in staat om dit supplement.

geneesmiddelinteracties

Chroompicolinaat mag niet worden ingenomen met insuline of orale diabetes medicatie, stero├»den, nicotinezuur, protonpompremmers en andere maagzuur verloopstukken, b├Ętablokkers, aspirine, ibuprofen en naproxen, behalve op advies van een arts. Antacida moeten worden vermeden tijdens het gebruik van chroompicolinaat.

overwegingen

Supplementen die niet door de Food and Drug Administration zijn goedgekeurd moeten met voorzichtigheid worden gebruikt.