Inflammatory Bowel Disease: Wat gebeurt er als Medical maatregelen niet werken?

Inflammatory Bowel Disease: Wat gebeurt er als Medical maatregelen niet werken?

Overzicht

Samen vormen de darmstoornissen colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn omvatten een aandoening bekend als ontstekingsdarmziekte, of IBD. De symptomen variëren van mild tot ernstig, en de behandeling kan ook het gamma uit te voeren. Uw huisarts of internist kan eerst medicatie of een medicinale klysma voorschrijven. Wanneer medische maatregelen falen, kan uw primaire zorgverlener u doorverwijzen naar een chirurgische specialist.

IBD symptomen meestal eerst ontwikkelen in tieners van een patiënt of in de vroege jaren '20. U mag buikkrampen en bloederige, slijm gevuld ontlasting ervaren. Andere symptomen zijn gewichtsverlies, ondervoeding en bloedarmoede. Vaak patiënten ondergaan een uitvoerig getest, waarbij een endoscopie, colonoscopie, dunne darm röntgenfoto's en bloedonderzoek omvatten.

In ulceratieve colitis, of UC, de ontsteking zich continu uit de anus tot het rectum. Soms is de ontsteking zich uitstrekt over de hele dikke darm. ziekte van Crohn kan beïnvloeden elk deel van het maagdarmkanaal, en de ontsteking niet altijd continu; kan gedeelten van de darm te slaan.

Omdat colitis ulcerosa alleen de dikke darm en rectum beïnvloedt, kan de ziekte genezen operatief als het niet kan worden beheerd met medische behandeling. Tijdens de operatie, de gehele dikke darm en het rectum worden verwijderd en een nieuwe rectum chirurgisch gemaakt met de dunne darm. De nieuwe rectum wordt een "J" pouch omdat de chirurg mode de dunne darm in een J vorm voordat u deze op de anus.

ziekte van Crohn ook chirurgisch worden behandeld, maar anders dan bij UC gaat operatie geneest de ziekte van Crohn. Wanneer de ziekte van Crohn die niet reageren op medische therapie blijkt, het doel beperkt chirurgische resectie de darm bewaart.

ontkenning

Dr. Hoffman heeft geen producten te zien op deze website onderschrijven.