Infant CPR Feiten

Infant CPR Feiten


Reanimatie of CPR, redt vele levens indien goed voorgevormd. Die zorg voor baby's moeten worden onderwezen de juiste techniek om CPR voorvormen bij baby's jonger dan 12 maanden oud. De technieken voor deze leeftijdsgroep verschillen van die voor oudere kinderen en volwassenen.

call 9-1-1

Het telefoontje naar 9-1-1 is misschien wel de belangrijkste stap in het proces. Doe dit onmiddellijk na het vinden van de baby reageert. De 9-1-1 operator kunnen de zorgverlener te helpen bij de stappen CPR.

Tekenen van leven

CPR mag niet worden voorgevormd als de baby toont tekenen van leven: het reageren op een kraan, ademhaling en hartslag. Voordat u begint met CPR, controleren om te zien of de baby is alert op zijn schouder of voet lichtjes op te tikken. Als de baby niet reageert, controleer dan of de baby ademt door het plaatsen van uw oor naast zijn mond. Tijdens het luisteren naar adem, let op zijn borst voor beweging.

Begin CPR

Als de baby niet ademt, beginnen CPR met de baby op een stevige ondergrond. Schakel de luchtwegen van de baby's door omhoog te duwen op haar kin zorgvuldig te kantelen haar hoofd terug. CPR begint met twee kleine ademhalingen in de mond van de baby. De neus dient te worden geknepen, en de adem moet alleen zorgen dat de borst stijgen. Na twee ademhalingen, hartmassage beginnen. Plaats twee vingers aan de top van de borst van het kind, en licht comprimeren 30 keer.