Indoor Water parken in Centraal-Ohio

Indoor Water parken in Centraal-Ohio


Central Ohio heeft een aantal spannende attracties voor bewoners en gezinnen die op vakantie met inbegrip van water parken, dierentuinen, aquaria en science centra. Ontdek het Centrum voor Wetenschap en Industrie in Columbus, uitgeroepen tot de nummer één science center in het land door Parents Magazine. Of bezoek de Columbus Zoo en Aquarium, de thuisbasis van meer dan 6.000 dieren en een 18-holes golfbaan. Met ingang van 2010, Ohio biedt ongeveer 20 waterparken in de staat, waardoor families uren van outdoor, water-spatten fun. nieuwste prestatie Ohio is het verstrekken van indoor waterparken, zodat gezinnen kunnen genieten van entertainment van deze aard elk moment van het jaar.

CoCo Key Water Resort

de CoCo Key Water Resort gelegen binnenkant van de Cherry Valley Lodge, is een uitstekende manier voor vrienden en familie om de dag door te brengen. Het is Ohio grootste overdekte waterpark, met meer dan 50.000 vierkante voet van zwembaden, glijbanen, grotten, spelonken en whirlpools. Het is alsof je op je eigen indoor paradijselijk eiland, maar je hoeft niet naar uw staat te verlaten om het te krijgen. De temperaturen zijn een comfortabele 80 graden binnen CoCo Key, en je zult nooit opraken van de dingen te doen. Er zijn zelfs gebieden die zijn aangewezen voor uw kleintjes, zoals Parrot's Perch uitgerust met een kiddie glijbaan, en het Zero Depth toegang zwembad dat is de perfecte grootte en diepte voor uw kleine steltlopers net leren zwemmen. Tieners en volwassenen zullen waarderen de snel tempo buis dia's die raket je naar beneden voor een grote plons entree in het grote zwembad.

CoCo Key Water Resort

Bij Cherry Valley Lodge

2299 Cherry Valley Road

Newark, OH 43055

866-754-6956

cocokeywaterresort.com

Fort Rapids Indoor Waterpark Resort

Bij Fort Rapids in Columbus, Ohio, elk seizoen is de zomer. Deze indoor water park is het hele jaar open en biedt iets leuks voor elk gezinslid. Fort Rapids beschikt over 12 verschillende waterattracties, een aantal verschillende activiteiten op het water en een video game arcade. Geniet van de warme, klimaat gecontroleerde omgeving van 84 graden, wat spectaculaire moet voelen als het weer begint te kouder. Peuters kunnen proberen de Kiddie Corral met twee kleinere dia's die hen zal zip in een ondiep zwembad. Voor oudere kinderen is er de Rascal Round Up, waar je waterkanonnen tegen je vrienden kan schieten, of naar beneden glijden een van de vier glijbanen. Kom bereid om nat te worden, want er is een grote tipping bucket dat meer dan 1.000 liter water stort het hele elk uur. Volwassenen hebben ook een eigen plek om te ontspannen terwijl de kinderen in het spel zijn. Neem een ​​rustgevende weken in het Fort Rapids hot tub voor volwassenen.

Fort Rapids Indoor Waterpark Resort

4560 Hilton Collectieve Drive

Columbus, OH 43232

877-337-7527

fortrapids.com

Splash Harbor

Een nieuwer waterpark in Centraal-Ohio is te vinden op de Bellville, Ohio, Comfort Inn and Suites. Het heet Splash Harbor en beschikt over een 49-foot draaien waterglijbaan. Probeer het vermijden van de emmers water dat dumpen op u, of het ontspruiten geisers van water dat je spuit uit het niets. Dit 6.000 vierkante voet overdekte waterpark heeft een drijvend vlot, een peuterbad en basketbal hoepels, zodat je een beetje een-op-een te spelen terwijl het houden van cool. Splash Harbor is voorzien van twee op het terrein hot tubs, één voor volwassenen en één voor gezinnen te delen. Er is een video gaming gebied en feestzalen om de verjaardag van evenementen te houden. Hoewel Splash Harbor is binnenshuis, is het dak in te trekken zodat u wat frisse lucht en zon in de zomer te krijgen.

Comfort Inn Splash Harbor

855 Comfort Plaza

Bellville, OH 44813

419-886-4000

splashharbor.com