Indoor Cardio Oefeningen voor mannen

Indoor Cardio Oefeningen voor mannen


Het handhaven van een gezond niveau van fitness is een belangrijk onderdeel voor uw welzijn, en cardio is bijzonder belangrijk. Cardio workouts beperken van het risico voor obesitas, hart-en vaatziekten en type 2 diabetes. Ze verminderen ook uw bloeddruk en cholesterol. Voor mannen, die een groter risico voor hart-en vaatziekten en andere gezondheidsproblemen op jongere leeftijd, kan het nog meer van vitaal belang zijn om cardio te nemen in uw routine. Als het te warm of koud om buiten het hoofd uit te werken, zijn er een aantal indoor cardio-oefeningen die je kunt doen om fit te blijven.

cardio Machines

Loopbanden, crosstrainers en roeimachines bieden op een manier in je cardio te komen zonder rubriek buitenshuis. Deze machines zullen je hartslag omhoog en bloed pompen te krijgen, terwijl het geven van je een hele-body workout. De intensiteit van je training zal bepalen hoeveel calorieën je verbrandt, maar voor een 145-pond persoon, zal slechts 30 minuten op een elliptische ongeveer 300 calorieën te verbranden; hetzelfde geldt voor het rijden op de loopband. De roeimachine is een andere effectieve stuk van cardio-apparatuur en zal werken de spieren niet vaak gebruikt, met inbegrip van uw rug, armen en benen.

boot Camp

De boot camp rage is hier. Of je het nu doen in een groep, individueel, op de sportschool of in de privacy van uw eigen huis, je zal een grote cardio workout te krijgen met een van deze programma's. Deze veeleisende routines beginnen met een warming-up om je hartslag te verhogen en maak uw spieren voordat exploderen in cardio beweegt zich als kant sprongen, joggen patronen, sprongen, lunges en nog veel meer. Boot Camp trainingen zijn zwaar, maar ze afbetalen big time in termen van calorieverbranding en gewichtsverlies.

Tae Bo

Laat de dance moves in Tae Bo afschrikken - dit is nog steeds een mannelijke workout dat u alle cardio je nodig hebt zal geven. In feite werd Tae Bo gemaakt door Billy Blanks, zeven keer wereldkampioen Martial Arts Champion. Deze intens atletische training maakt gebruik van een combinatie van martial arts, boksen, dans moves en krachttraining om je te bewegen. Het bevat ook een zelfbewustzijn element dat je geest en je lichaam ten goede zal komen. Tae Bo kan worden gedaan op een sportschool of thuis, en zal het hele lichaam te werken met de verschillende disciplines hierbij betrokken, evenals het bereik van de fysieke beweging.

interval Training

Interval training gaat uitbarstingen van hoge intensiteit van de training, gevolgd door perioden van lichtere activiteit, en het zal je cardio workout te maximaliseren. Het kan worden gedaan met elk type van cardio, of op een loopband of tijdens een boot camp-stijl training. De sleutel tot het interval training ligt in de verhouding van intense oefening - 1: 1 of 1: 2 - gemakkelijker activiteit, bijvoorbeeld, kunt u een wandeling / run routine, waar je loopt gedurende twee minuten te proberen, dan joggen of sprint één of twee minuten, waardoor de intensiteit afwisselend. De sleutel is om echt jezelf te duwen tijdens de hoge intensiteit deel aan de volledige vruchten te plukken, maar je moet ook om je lichaam te herstellen tijdens lichtere activiteit. Volgens MayoClinic.com, is interval training ontpopt zich als een van de meest effectieve manieren om uit te werken, waardoor meer calorieën verbrand en vergroot het uithoudingsvermogen.