Indoor activiteiten voor kinderen in Blaine, MN

Indoor activiteiten voor kinderen in Blaine, MN

Blaine bevindt zich in de Minneapolis-St. Paul grootstedelijk gebied en ligt op slechts 12 mijl van de grotere stad Minneapolis. Vanwege de centrale ligging en de kleine stad voelen, Blaine is een leuke stad voor kinderen. Het weer in Blaine kan krijgen hard in de winter, maar dat betekent niet dat de kinderen moeten Stir Crazy in het huis te gaan. Er zijn tal van indoor activiteiten voor kinderen in Blaine die hen bezig en grondig vermaakt op een besneeuwde dag, regenachtige dag of elke dag van de week zal houden.

Brunswick Zone

Brunswick Zone (bowlbrunswick.com) is leuk voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden, want het is een bowlingbaan en leuk centrum allemaal verpakt in een. Er zijn 38 bowlingbanen met bumper bowling beschikbaar voor kleinere kinderen, evenals pooltafels, dartborden en meer dan 70 arcade games. De kinderen kunnen tickets te winnen op de arcade games en ruil ze voor een prijs bij de prijs balie. Als dat niet genoeg is, Brunswick Zone is de thuisbasis van de Lazer Zone, een full-sized lazer tag arena met Lazer Maze, evenals een bar en grill.

Chuck E. Cheese's

Kinderen van alle leeftijden zullen een ontploffing bij Chuck E. Cheese's (chuckecheese.com) in Blaine te hebben. Oudere kinderen kunnen spelen de wall-to-wall arcade en behendigheidsspellen, terwijl de jongere kinderen kunnen genieten van kleine kermisattracties en kijken naar de Chuck E. show op het podium. Chuck E. Cheese's heeft ook een Peuter Zone en Kiddie ruimte voor kleine kinderen om te spelen, evenals een zachte jungle play fitnessruimte met klimtouwen, bruggen en glijbanen.

Perpetual Motion Gymnastics

Indoor plezier en beweging is wat u zult vinden in Perpetual Motion Gymnastiek (perpetualmotiongymnastics.com). Deze enorme gymnastiek studio heeft een open gym tijden voor de kinderen naar de turntoestellen te verkennen. Er zijn speciale open gym tijden voor peuters en kleuters met andere aangewezen voor de oudere kinderen keren. Perpetual Motion biedt ook lessen voor alle leeftijdsgroepen van peuters tot tieners - en heeft concurrerende teams ook.

Fogerty Arena

Fogerty Arena (fogertyarena.com) is een overdekte ijsbaan faciliteit. Er zijn twee ijsbanen - het Noorden Rink en het Zuiden Rink. Beide zijn NHL regulering-en kleinbedrijf ijsbanen en bieden verwarmde zitplaatsen voor de toeschouwers. Uw kind kan leren om hockey en krul spelen in arena's - en / of deelnemen aan een team of club. U kunt ook de kinderen voor een spin rond een ijsbaan tijdens de open-skate tijden. Kinderen van alle leeftijden zijn waarschijnlijk hebben een ontploffing glijden en misschien zelfs twirling op het ijs. Fogerty Arena heeft ook automaten, een volledige concessie staan ​​en arcade games.