Inbeslagneming Geneeskunde Side Effects

Een aanval is een episode van onvrijwillige samentrekkingen van de spieren en een wijziging van de staat van bewustzijn die plotseling en zonder controle plaatsvindt. Inbeslagneming medicijnen worden vaak voorgeschreven voor mensen met terugkerende aanvallen of epilepsie. Terwijl alle medicijnen mogelijke bijwerkingen veroorzaken, veel mensen hebben weinig of geen bijwerkingen.

Mood Changes

Omdat epileptica zijn gericht op het veranderen van chemie van de hersenen, een vaak voorkomende bijwerking is de stemming en / of gedragsveranderingen. Deze omvatten depressie, angst, vijandigheid, rusteloosheid, hyperactiviteit en onduidelijke spraak.

Stevens Johnson Syndrome

In zeldzame gevallen één van de mogelijke ernstige bijwerkingen Stevens Johnson syndroom, dat wordt gekenmerkt door vervelling, huiduitslag, zweren en gezwollen epidermis. Het kan worden verward met een allergische reactie en indien onbehandeld kan uiteindelijk leiden tot de dood.

Ernstige bijwerkingen

Andere ernstige bijwerkingen zijn gezwollen klieren, misselijkheid, verlies van evenwicht, maagpijn, blauwe plekken, veranderingen in de vorm van het gezicht en gevoelig tandvlees. Deze types van bijwerkingen moet onmiddellijk worden gemeld aan uw arts om drugsgebruik te evalueren en doseren eisen speciaal voor jou.

Milde bijwerkingen

Enkele van de minder ernstige bijwerkingen van het nemen van Dilantin zijn onder milde huiduitslag en jeuk, duizeligheid, slaapproblemen, spiertrekkingen, misselijkheid of constipatie, hoofdpijn en pijn in de gewrichten. Hoewel deze symptomen moeten worden gemeld aan uw arts, zijn ze minder ernstig zijn en een afspraak nood is niet altijd nodig.

Allergische reacties

Onderscheid te maken tussen milde bijwerkingen en allergische reacties is belangrijk. Symptomen van een allergische reactie omvatten netelroos, zwelling en ademhalingsproblemen. Indien een allergische reactie optreedt, is het belangrijk om het evenement aan uw arts en de Food and Drug Administration bericht voor controledoeleinden.