Ideeën voor het verfraaien van een Locker Room voor Basketbal

Ideeën voor het verfraaien van een Locker Room voor Basketbal


Basketbal seizoen is op u en de kleedkamer op zoek is bijzonder somber. Je hoeft niet naar een binnenhuisarchitect of een cheer team captain te sparren de plaats; alles wat je nodig hebt zijn een paar ideeën om die creatieve sappen stromen. Het verfraaien van de kleedkamer is een onvergetelijke teambuilding activiteit die zal motiveren en prikkelen spelers voor het komende seizoen. Personaliseer deze ideeën en krijg ingang van je spelers om te beslissen thema uw kleedkamer's.

Basketballen, Hoops en de Rekenkamer

Haal de mening van uw team op de rechtbank. Leg zwarte elektrische tape op de vloer te lijken op de lijnen van de rechtbank. Maak netten en backboards te zweven boven je vuilnisbakken en wasmanden, zodat spelers hebben nog een laatste kans op een dunk voor het gooien handdoek in de ring. Maak basketbal mobiles van oranje bouw papier en string op te hangen rondom de kleedkamer. Eten, slapen en ademen basketbal.

Citaten

Niets zal je team meer dan motievencitaten inspireren voor hen om elke dag te zien. Michael Jordan, een van de beroemdste basketballers aller tijden, zei: "Sommige mensen willen dat het gebeurt, sommigen willen dat het zou gebeuren, anderen te laten gebeuren", aldus Vertical Jump Zone. Laat elke speler het vinden van een sport-gerelateerde citaat, een citaat van een beroemde basketballer of gewoon een offerte ze bemoedigend te vinden. Elke speler zal dan schrijven hun offerte voor grote poster boord rond de kleedkamer te worden opgehangen. Spelers zullen genieten van citaten van hun teamgenoten 'ontdekken en geraakt door de woorden van hun helden.

Team kleuren, Mascot

Vergeet niet over wie je team is en waar je vandaan komt. Team trots is een belangrijk aspect van sportiviteit en kan worden afgespeeld op in de kleedkamer decoreren. Gebruik de school kleuren, mascotte en vecht song je deck helpen je graaft. Vraag het cheerleading team voor hulp bij het maken van basketbal-themed cheers die aan de muur kan worden gezet. Gebruik window markers om uw mascotte op de spiegel te trekken en maak een levensgrote kartonnen versie van hem. Als je school een mascotte heeft, misschien uw team moet er een te vinden!

Goals

Een ander ding dat Michael Jordan zei was: "Je moet verwachten dat alles van jezelf voordat je ze kunt doen," zoals gepubliceerd op Vertical Jump Zone. Laat elke speler na te denken over haar persoonlijke doelen voor het seizoen en ook hoe het bereiken van die doelen zal het team te helpen succesvol te worden. Elke speler zal dan opschrijven van haar doelen en hang ze in of in de buurt van haar locker als een dagelijkse herinnering. Stimuleer de spelers om te vieren dat ze elk doel te bereiken.