Hypoglycemie Sport Dieet

Volgens informatie van de medische website Medline Plus, hypoglykemie is een aandoening waarbij het lichaam onvoldoende niveaus van de bloedsuikerspiegel. Dit kan leiden tot symptomen zoals een verminderd gezichtsvermogen, vermoeidheid, zweten en mogelijk zelfs coma. Hoewel medicatie kan worden gebruikt om de symptomen van hypoglykemie, een natuurlijk alternatief behandelen (of complement) medische behandeling volgen van een dieet hypoglycemic. Voor sporters, een goed dieet is een noodzakelijk onderdeel van de behandeling van hypoglykemie om hun lichaam gezond te houden en functioneren op piekvermogen.

Hypoglycemic Diet Sportsman's

De balans van de twee concurrerende belangen van een atletische en een hypoglycemie dieet-houden van het lichaam goed gevoed te concurreren terwijl de bloedsuikerspiegel op een normaal niveau te hypoglycemie te voorkomen. Volgens informatie van de Hypoglycemia Ondersteuning Foundation, dit betekent dat het eten van een dieet dat rijk is aan langzaam verteerbare natuurlijke koolhydraten koolhydraten zijn het lichaam van de belangrijkste bron van de bloedsuikerspiegel. Dit zorgt ervoor dat er altijd voldoende bloedsuikerspiegel in het lichaam voorkomen hypoglycemie zijn. Dit betekent dat het structureren van het grootste deel van uw dieet rond plantaardig voedsel, zoals vers fruit, groenten en volkoren granen. Ongeveer 60 procent van uw dieet moet bestaan ​​van deze voedingsmiddelen, verspreid gelijkmatig over al uw dagelijkse maaltijden. Met andere woorden, als u het eten van 180 g koolhydraten per dag en drie hoofdmaaltijden, elke maaltijd moet ongeveer 60 g koolhydraten bevat om te voorkomen dat overbelasting van het lichaam met een te hoog gehalte aan bloedsuiker op een bepaald moment (wat kan resulteren in een crash in hypoglykemie later). Vermijd snel verteerbare koolhydraten, die ook aan deze voorwaarde zou kunnen veroorzaken, zoals witte bloem, alcohol en alle bewerkte voedingsmiddelen. Ronde uit uw dieet met een nog verdeeld tussen mager vlees en zuivel, samen met een gezonde onverzadigde vetten uit zaden, olie en noten.

Athletic Overwegingen

Bereid jezelf om te gaan met het potentieel van een hypoglycemie aandoening terwijl je traint of concurrerende. Je lichaam zal het grootste deel van haar bloedsuiker supply gebruiken tijdens deze situaties, waardoor je bij potentiële risico voor het invoeren van een staat van hypoglykemie. Om dit te voorkomen, een snelle verteerbare koolhydraatbron de hand te allen tijde, zoals een sportdrank. Wees bewust van jezelf tijdens de training sessie en nippen aan uw sportdrank als je voelt dat de symptomen van hypoglykemie beginnen te ontstaan. Merk op dat dit slechts een noodmaatregel, zodat u om verder te gaan trainen. Na de sessie is voltooid, ga terug naar huis en eet een maaltijd die voldoet aan de aanbevelingen zo snel mogelijk om uw bloedsuikerspiegel te normaliseren en te voorkomen dat de dreiging van hypoglykemie.