Hypofyse Aandoeningen Van Ernstige infecties van de sinussen

Hypofyse Aandoeningen Van Ernstige infecties van de sinussen


Hoewel de hypofyse is ongeveer zo groot als een erwt, is verantwoordelijk voor grote functies --- zoals groeisnelheid en hoeveel kracht nodig is om bloed te pompen door slagaders, volgens de Merck Manual Home Edition. Door waarbij de klier zit, sinusitis --- zoals een chronische infectie --- kan dodelijk zijn, volgens de non hypofyse Network Association.

Basics

Sinussen lucht gevulde structuren in de schedel rond de neus, volgens de Mayo Clinic. Dr. Bechara Y. Ghorabed, een specialist op Otolaryngology --- Head and Neck Surgery in Houston, legt uit dat er acht van dergelijke holtes: twee frontale sinussen boven de ogen, twee kaakholten onder de ogen, twee zeefbeenholten tussen de ogen en neus en het wigvormig sinussen --- in het midden van de schedel verscholen achter de neus en de ogen. De hypofyse pal achter de wigvormig sinus, volgens de Mayo Clinic.

sinusitis

Wanneer u een infectie in de sinussen, die voorheen vacant holtes vullen met slijm. U weet u een infectie heeft, omdat het moeilijk om te ademen kan zijn en je de druk voelen in de voorkant van je gezicht en rond je ogen. Soms deze infectie kan ontwikkelen tot iets meer serieus --- sinusitis. Het wordt niet geacht in deze fase tot een infectie gehad acht of meer weken, volgens de Mayo Clinic.

Spelonkachtige sinustrombose

Wanneer u spelonkachtige sinus trombose, kan de sinusitis zijn de schuld van de hypofyse problemen. In 30 procent van alle gevallen van deze dodelijke en zeldzame aandoening, de patiënt had een onderliggende infectie in hetzij de zeefbeen of wigvormig sinussen, volgens Merck Manual Professional. Als sinusitis de oorzaak is, dan moet je een operatie ondergaan om het slijm afgetapt uit de holte te hebben. Een andere 30 procent van de mensen met CST ontwikkelen hypopituïtarisme --- een aandoening waarbij de klier is niet in staat om voldoende te maken van één of meer hormonen nodig zijn voor essentiële lichaamsfuncties volgens de Mayo Clinic.

hypopituïtarisme

Als u hypopituïtarisme, zult u zich zwak en moe voelen. Je mag niet willen eten, maar je wilt water --- veel te drinken, volgens de Mayo Clinic. U kunt ook last hebben van seksuele en reproductieve problemen; mensen kunnen verliezen interesse in seks en vrouwen kunnen stoppen met periodes. Als bepaalde symptomen, zoals hoofdpijn, problemen met het zien en verwarring ontstaan, kan uw hypofyse worden bloeden, dat is een medische noodsituatie. Het is van mening dat de anaërobe bacteriën die verantwoordelijk zijn voor een aantal ernstige gevallen van sinus infecties veroorzaken CST en de daaruit voortvloeiende hypopituïtarisme, volgens Merck Manual Professional.

Abces

A-puss gevulde massa omringd door een ontsteking, bekend als een abces, ontstaan ​​op de hypofyse. Dit abces is gekoppeld aan sinusitis, in het bijzonder een infectie met betrekking tot de sphenoid sinus, volgens medische organisaties, waaronder de afdeling van radiodiagnostiek, waarvan de resultaten waren te zien in de editie 2005 van de Chinese Journal of Radiology China's Sinlau Christian Hospital. Zij stelt deze zeer zeldzame massa's worden vaak verward met hypofyse tumoren. Hoewel dodelijke, symptomen zijn vaak heel subtiel, zoals hoofdpijn. Zoals met andere sinusitis gevraagd hypofyse omstandigheden moet het getroffen gebied operatief worden gedraineerd.