Hyperbilirubinemie Enzymtherapie

Uw rode bloedcellen af ​​te breken en worden aangevuld als onderdeel van de normale functie van uw lichaam. Een van de bijproducten van dit natuurlijke proces bilirubine. Normaal gesproken bilirubine wordt uitgescheiden, maar soms bouwt in het bloed. De meest kenmerkende symptoom van een opbouw van bilirubine is een gele verkleuring van de huid en het wit van de ogen. Deze aandoening, bekend als hyperbilirubinemie en geelzucht, komt het meest voor bij kinderen, maar het kan volwassen voorkomen, ook. Bij volwassenen kan enzymtherapie helpen juiste hyperbilirubinemia.

hyperbilirubinemie

Hyperbilirubinemie wordt veroorzaakt door een verhoogde bililrubin productie, interferentie met de normale opname van bilirubine of door omstandigheden die het lichaam van de vervoeging van bilirubine verstoren. Verhoogde bilirubine productie wordt meestal veroorzaakt door een versnelling van de afbraak van rode bloedcellen. Aandoeningen die interfereren met de verwijdering van bilirubine uit het bloed omvatten congestief hartfalen, leverziekte, pancreatitis en het syndroom van Gilbert.

In elk geval kunnen enzymen een rol bij de lever, galblaas, alvleesklier en overtollige bilirubine uit het bloed te elimineren goed spelen.

Hoe Enzymen werken

Enzymen helpen hyperbilirubinemie corrigeren. Enzymen werken in uw hele lichaam en te helpen langs de normale processen zoals de afbraak en de uitscheiding van bilirubine. Wanneer ze overtollige bilirubine in het bloed aanwezig is, kan bepaalde enzymen helpen corrigeren onbalans.

Spijsverteringsenzymen zoals bromelaïne, papaïne, protease, lipase en amylase hulp om de spijsvertering, de opname van voedingsstoffen en de leverfunctie te verbeteren. Door ondersteuning te bieden aan de lever en uitbreiding van de normale functie van de alvleesklier, kan spijsverteringsenzymen lichaam beter te laten elimineren overtollige bilirubine.

Enzymen Van Food

Voedingsmiddelen bevatten van nature verteringsenzymen, maar helaas is het bereiden van voedsel vernietigt enzymen voordat ze de kans om het lichaam in te voeren en doe iets goeds te krijgen. Om de hoeveelheid enzymen die je krijgt van voedsel te verhogen, te beginnen met het toevoegen van meer rauw voedsel aan uw dieet. Doel om minstens drie porties rauwe groenten en fruit per dag eet. Snack op rauwe amandelen of walnoten.

Sommige voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan enzymen. Ananas en papaya zijn beide goede bronnen van spijsverteringsenzymen. Probeer deze vers voedsel in plaats van blik of gedroogd om het volledige voordeel van de enzymen die ze bevatten krijgen genieten.

enzyme Supplementen

Aan te vullen met spijsverteringsenzymen is ook een goed idee. De typische Amerikaanse dieet is uitgeput van de meeste enzymen, dus een supplement kan helpen de balans te herstellen op uw systeem. Bij het nemen van een enzym supplement, zoek naar een die een verscheidenheid aan enzymen, waaronder protease, lipase en amylase bevat. Enzym supplementen komen als tabletten en zijn verkrijgbaar bij de meeste reformwinkels. Neem enzym supplementen vóór of tijdens de maaltijden om de beste resultaten te krijgen.

Natuurlijk voorkomende spijsverteringsenzymen helpen de lever om zijn werk beter te doen. Omdat verhoogde niveaus van bilirubine zijn een indicatie dat uw lever wordt overwerkt, het maakt alleen maar zin om te vullen met enzymen om te helpen het probleem te verhelpen.