Hunting & Fishing Decor Ideeën voor Cabin

Een cabine beloont outdoor accenten. Niets kan de rustieke scene te brengen naar uw hut meer dan een royale bemonstering van jacht en visserij inrichting. Hoewel het niet per se uw kopje thee te hangen dit soort decoratie in huis kan zijn, een hut kunnen bepaalde esthetische machtigingen die leuk kan zijn. Dus, zou het de inspiratie te trekken uit die oude wandsteun die is te verstoffen op zolder zijn.

outdoor Prints

Er zijn vele mooie prints verkrijgbaar in massaproductie. Terwijl ze misschien niet van nature passen bij het kleurenschema thuis, deze prenten kan ad authenticiteit naar uw hut. Deze scènes kunnen vet, zoals de beeltenis van forel vissen en eendenjacht zijn. Vossenjacht afdrukken kan ook mooi en smaakvol zijn, het toevoegen van een vorstelijk tintje met een bemonstering van warmere kleuren. Hang deze prenten op ooghoogte in goed verlichte ruimten. Ze kunnen uitnodigen van gesprek stukken, maar alleen als uw bezoekers ze gemakkelijk kunnen zien. Te veel mensen plaatst deze items in obscure of donkere locaties.

jachttrofeeën

Antlers en schouder gemonteerde taxidermie kan een lucht van onderscheid toe te voegen aan het interieur van een cabine. Als u van plan bent om deze items van de inrichting op te hangen, maar zorg ervoor dat ze veilig zijn. In tegenstelling tot de eenvoudige schilderijen, foto's en prenten, kan taxidermie stukken zetten vaak aanzienlijke stress op de muur en de haak waarop het stuk hangt. Gebruik een stud locator om ervoor te zorgen dat u opknoping op iets meer dan een dun paneel of een stuk van gipsplaat. Zorg er ook voor de taxidermie stukken worden in goede staat gehouden. Te veel sporters laten oude trofeeën verzamelen stof en vormgever. Solliciteer juiste reinigingsmiddelen om de conditie van uw hoofd te behouden. Dit zal hun leven te behouden en hun aantrekkelijkheid te vergroten.

tapijten

Animal tapijten zijn een sterke suggestie van het succes in het veld en een gezellige aanvulling op uw cabine interieur. Bear tapijten zijn bijzonder aantrekkelijk, warm en comfortabel. Zorg ervoor dat, echter dat elk dier tapijt wordt geplaatst in een weinig verkeer. Deze natuurlijke huiden niet goed doen in de buurt van een vaak gebruikte deur, vooral een die buiten leidt. Kinderen kunnen ook hard zijn op dierlijke tapijten, dus overweeg het plaatsen van het tapijt uit de buurt van gebieden waar de kinderen zou willen spelen. Achtig spel hoofden, moet dier tapijten regelmatig en zorgvuldig worden gereinigd om een ​​lange tijd duren. Dit betekent dat het tapijt om een ​​professionele stomerij. Proberen om het te doen zelf kan resulteren in een geruïneerde tapijt.