Humminbird SmartCast RF 30 Instructions

Humminbird SmartCast RF 30 Instructions


De Humminbird RF 30 is een draadloos-vis vinden apparaat. Bevestig de afstandsbediening sonar sensor (RSS) aan het einde van uw lijn als je zou een lokken of float. Cast de RSS in het water en de resultaten worden weergegeven op de SmartCast pols Sonar. Het geluid signalen van de RSS verschaft een nauwkeurig beeld van de bodem van het meer, zoals diepte, onderwaterstructuren en vis. Als je cast en ophalen van de RSS, kunt u de bodem van een bepaald gebied in kaart of gebruik de RSS als een vlotter om een ​​uitzicht van de vis te krijgen als ze uw aas te benaderen.

instructies

Het opzetten van de RF-30

1 Flip over de pols Sonar (het ziet eruit als een horloge) en plaats een munt in de sleuf aan de achterkant. Draai de munt in een richting tegen de klok om het deksel te verwijderen. Verwijder de plastic strip in het batterijcompartiment om de batterij te activeren. Plaats het deksel en gebruik de munt te draaien met de klok mee te dichten.

2 Bevestig de RSS om uw line.To gebruiken als lokmiddel om een ​​meting van het meer grond te krijgen, dient u het uiteinde van je lijn naar de eerste hole op de RSS. Te gebruiken als een float, hechten de lijn naar de tweede hole. Vermijd het gebruik van slip-lijn technieken aangezien hierdoor het risico van het verliezen van de RSS verhoogt.

3 Schakel de pols-sensor door op de "Power-Menu" knop onderaan in het midden van het LCD-scherm. Je weet dat het apparaat is ingeschakeld wanneer u een pieptoon hoort. Houd de "Power-Menu" knop ingedrukt totdat het scherm leeg om het apparaat uitgeschakeld. Eenmaal ingeschakeld, de start-up scherm verschijnt. Laat het apparaat tot de start-up scherm automatisch verdwijnt na twee seconden.

4 Cast de RSS in het water. Sensoren in de RSS stroom het apparaat zodra het water raakt. Informatie van de RSS begint op het scherm verschijnt. Een kaart van de bodem van het meer wordt weergegeven vanaf de rechterkant van het scherm en beweegt naar links.

Bediening van de Humminbird RF 30

5 Opstarten in simulatormodus om te oefenen het lezen van de gegevens. Wanneer de start-up scherm verschijnt, snel druk op de rechter cursor knop aan de rechterkant van het horloge. De pols Sonar toont gegevens voor u te interpreteren. Schakel de simulator modus door het uitschakelen van de Pols Sonar.

6 Stel de gevoeligheid door te draaien aan de pols Sonar en druk op de "Power-Menu" knop. Druk op de linker rechter cursortoetsen de hand of op de zijkant van de pols Sonar te verlagen of de gevoeligheid te verhogen, respectievelijk. Gevoeligheid verhogen voor detail weergeven of wanneer het scherm wordt te rommelig, verminderen gevoeligheid. Gevoeligheid loopt een tot vijf met de standaard drie.

7 Stel de diepte bereik als u alleen de gegevens van een bepaalde diepte. De Pols Sonar wordt ingesteld op sonar en zal automatisch in kaart alle diepten naar de bodem van het meer weer te geven. Druk op de "Power-Menu" knop ingedrukt totdat de diepte reeks opties op het scherm verschijnt. Gebruik de linker en rechter cursortoetsen te verhogen of de diepte 10-100 voeten te verlagen.

8 Zet de Fish-ID te vissen te zien op de pols Sonar. Druk op de "Power-Menu" knop tot de optie Fish ID verschijnt. Gebruik de linker en rechter cursortoetsen om "On" of "Off". Voor de vis alarm, ervoor te zorgen dat de Fish-ID is ingesteld op "On". Druk vervolgens op de "Power-Menu" knop tot de optie Fish Alarm wordt weergegeven. Gebruik de cursortoetsen om het aan of uit te schakelen. Indien ingeschakeld, klinkt het alarm wanneer een vis wordt gedetecteerd.

Hints

  • De RSS is drijfvermogen en drijven op voorwaarde dat de bijgevoegde aan te pakken en de lijn zijn niet te zwaar.
  • De RSS heeft een batterij die wordt geactiveerd wanneer het wordt geplaatst in het water. De batterij moet duren drie jaar of 400 uur in-water gebruiken. Houd het droog wanneer niet in gebruik.
  • Spoel componenten met vers water na blootstelling aan zout water om corrosie te voorkomen.
  • Bewaar de RSS uit de buurt van metalen apparaten.
  • Hoge temperaturen zullen de RF-30 apparaat beschadigen.