Huishouden remedies voor sinus infecties

Sinussen zijn holtes in de botten in het gezicht (neus, ogen en wangen). Gewoonlijk een beschermende slijm lijnen die holten, filteren en bevochtigen van lucht die wordt ingeademd. Infectie kan echter optreden wanneer de sinussen niet afliep. Riep sinusitis, kunnen infecties van de sinussen pijnlijk zijn. Home remedies vaak kan verlichting en snelheid herstel te geven.

Inhale Steam

Het inademen van stoom hoewel de neus kan een aantal onmiddellijke verlichting van de pijn te geven. Verstopte sinussen kunnen worden gewist door de vochtige warmte van de stoom is. Giet heet water in een kom en inhaleer de stoom zo vaak als nodig (gebruik voorzichtig met warm water). In een warme douche, laat het water lopen over het voorhoofd en neus. Blaas uw neus op de neus te wissen.

Drink veel vocht

Het drinken van veel water helpt dun slijm, zodat het gemakkelijker zal drain (het lichaam natuurlijk produceert slijm). Logeren goed gehydrateerd helpt ook het immuunsysteem verblijf op zijn hoogtepunt. Drink 10 8-ounce glazen water gedurende de dag. Verhoging van de inname van andere vloeistoffen, zoals bouillon (moeders doen er verstandig aan kippensoep voor hun zieke kinderen te geven), appelazijn en thee (vlierbloesem thee wordt speciaal aanbevolen als het kan dun slijm). Het drinken van vloeistoffen, met name water, helpt ook het lichaam te ontgiften.

eet Light

Tijdens een sinus-infectie, minder eten vast voedsel zoals je drinken vloeistoffen te verhogen. Zodra de symptomen beginnen te verdwijnen, langzaam te eten meer vast voedsel. Begin met voedingsmiddelen die minder vaak slijm. Deze voedingsmiddelen bevatten noten, zaden, volle granen, groenten en fruit. Voeg cayennepeper, uien of mierikswortel aan levensmiddelen. Deze zullen helpen drain slijm. Het eten van lijnzaad of lijnzaadolie kan sinus ontsteking te verminderen.

Voedingsmiddelen te vermijden

Een van de belangrijkste oorzaken van sinus infectie een allergie voor bepaalde voedingsmiddelen. Voorkomende allergieën betrekken zuivelproducten, eieren, tarwe, kip, eend, maïs, bananen, pinda's, chocolade, geraffineerde witte bloem, en gebakken en verwerkte voedingsmiddelen. Als een voedselallergie wordt vermoed, probeer het elimineren van deze voedingsmiddelen, dan langzaam opnieuw hen in het dieet. Vermijd alcohol en zout als ze sinussen kunnen uitdrogen en het verhogen van de ontsteking.

Als de toestand aanhoudt

Als na een aantal weken, de voorwaarde blijft, zelfs na het proberen deze huismiddeltjes, of als de pijn ernstig is, een arts raadplegen.