Huiduitslag Van glutamine

Huiduitslag Van glutamine

Huiduitslag van glutamine zijn het resultaat van een allergische reactie op gluten. Glutamine wordt beschouwd als een van de meest overvloedige aminozuren, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Het wordt vaak gebruikt door bodybuilders als een aanvullend eiwit. Tarwe bevat vier belangrijke allergische proteïnen: albumine, globuline, gliadine en gluten, volgens de Food Allergy Initiative. Mensen die zijn gediagnosticeerd met een gluten en tarweallergie niet gebruiken glutamine. Praat met uw arts voordat u een supplement te nemen.

Oorzaak

De oorzaak van huiduitslag van glutamine is het gevolg van een allergische reactie op gluten. Tijdens een allergische reactie op glutamine, het immuunsysteem ervaart overgevoeligheid en overreacts aan het eiwit. Het immuunsysteem fouten het eiwit als een schadelijke stof en creëert IgE-antistoffen de glutamine af te weren. Dit begint een chemische reactie in het lichaam die gemeenschappelijke allergische reactie symptomen produceert.

Huiduitslag

Vaak huiduitslag van een glutamine allergie zijn algemene jeuk, eczeem en netelroos. Een algemene uitslag kan vormen die ervoor zorgt dat de ontsteking en jeuk van de huid na inname van glutamine. Een allergische reactie op glutamine kunnen eczeem veroorzaken bij een persoon pre-afgevoerd naar de conditie van de huid. Eczeem verschijnt als blaasjes, meestal op het gezicht, armen en rug van de benen. Hives vormen in clusters die plat op de top zijn en gedefinieerde grenzen. Hives zijn zeer jeukende en kan in verschillende vormen en maten te vormen.

Contact Dermatitis Behandeling

Contact dermatitis is een ontsteking van de huid die leidt tot eczeem-achtige blaren gewoon van het aanraken van een stof. Als je allergisch bent voor glutamine zijn, wordt aanbevolen door de American Academy of Allergy, Astma en Immunologie dat je vermijden consumeren en het aanraken van het product. Contact dermatitis uitslag symptomen zullen binnen een paar minuten na het aanraken van glutamine verschijnen.

Behandeling

Huiduitslag van een allergische reactie op glutamine best behandeld door het identificeren van het allergeen en het vermijden van het product. Als u per ongeluk glutamine innemen, bel dan uw arts meteen. Gebruik actueel steroïde crèmes om de huid te kalmeren, verminderen ontstekingen en jeuk, volgens de American Academy of Allergy, Astma en Immunologie. Hydrocortison is beschikbaar over de toonbank en corticosteroïden in ernstige gevallen kunnen worden voorgeschreven. Een mondelinge antihistaminicum zal helpen om de hoeveelheid histamine in het lichaam dat wordt veroorzaakt door de uitslag breakout te verminderen, volgens MayoClinic.com

overweging

Als je allergisch bent voor tarwe, kunt u een verhoogd risico op het ontwikkelen van een ernstige allergische reactie bij de inname van glutamine draaien. Een ernstige allergische reactie kunnen levensbedreigend zijn. Voorkomende symptomen zijn een daling van de bloeddruk, een zwakke pols, duizeligheid, angst en kortademigheid.