Huddle Games

Huddle Games


De wirwar is een manier om mensen bij elkaar komen in een nauwe, kleine groep, hetzij in de hitte van een sportieve wedstrijd of in de planning voor een sport. De tactiek wordt vaak gebruikt in teamsporten tot een plan van aanpak te vormen of van plan een specifiek spel. In de meeste teamsporten u kunt verwachten een soort van huddle bij gelegenheid, hoewel ze niet per se te verwijzen naar het als een wirwar.

Voetbal

Voor de Amerikanen, de term wirwar brengt meestal om het spel van het voetbal erg. In het voetbal komt elk team samen voor een huddle vóór een (of spelen). Het is zo gewoon dat er een bepaald soort misdrijf genaamd de "no huddle" aan te wijzen als teams niet bij elkaar komen. De wirwar we vandaag kennen werd in 1894 uitgevonden door strateeg Paul Hubbard bij Gallaudet University, een school voor doven en slechthorenden uitgedaagd studenten. Volgens de website van sportjournalist Fred Bowen, "Hubbard bang dat andere teams - dove en horende teams - werden het stelen van zijn hand signalen aan de line of scrimmage Dus hij verzamelde zijn spelers in een wirwar aan.
houdt zijn gebarentaal privé. "

Rugby

Rugby (of rugby voetbal als zijn soms genoemd) heeft iets wat lijkt op een chat, maar het gebeurt tijdens het spelen en om verschillende redenen. De scrum of scrummage, treedt op wanneer de twee teams te verzamelen en masse om te vechten voor de bal. Set scrums gebeuren in opdracht van de refs, terwijl losse scrums of rucks, komen on the fly wanneer een bal is gevallen of verkeerd behandeld.

Basketbal

Hoewel niet zo gewoon als de wirwar van de voetbal, honkbal heeft zijn eigen vorm. Wanneer een pitcher worstelt op de heuvel om stakingen te gooien of te krijgen outs, zal een manager of pitching coach soms de aanpak van de werper en het spel tijdelijk op te schorten. Daarnaast is de catcher en een aantal andere spelers meedoen vaak de manager voor een geïmproviseerde bijeenkomst of kruipen. De spelers en coaches hebben de neiging om hun mond te beschermen, zodat hun gesprek niet kan worden begrepen door iemand kijken. Zodra het groepje concludeert, kan de werper worden vervangen door een andere werper uit de bullpen.

Hockey

Hockey heeft een paar versies van de wirwar die zich voordoen in de meeste games. Wanneer een coach vraagt ​​een time-out, de 20-plus leden van het team verzamelen rond de bank kruipen voor een bericht of strategie van de technische staf. Na de wedstrijd eindigt, met name in belangrijke playoff of Stanley Cup finale spelen, het team komt samen om elkaar die ook kan worden gezien als een andere vorm van de wirwar feliciteren. Na de serie wint in de play-offs, zal het team samen te komen en te vieren op het ijs rond hun doelverdediger of de speler die scoort het winnende doelpunt.