How to Run Basketball Practice Voor Elementary School Kids

How to Run Basketball Practice Voor Elementary School Kids


Coaching jeugdsport is een geweldige manier om mee te doen en een verschil maken in uw gemeenschap, en basketbal is een van de meest populaire jeugdsport vandaag. Het is uw verantwoordelijkheid om sterke fundamentals en sportiviteit inboezemen bij je spelers en hen helpen bouwen op die eigenschappen als ze zich ontwikkelen. Een groot deel van die plaatsvindt in de praktijk, en het runnen van een efficiënte praktijk zal u helpen om respect te verdienen, het verbeteren van vaardigheden van je spelers en uiteindelijk helpen je team te winnen games.

instructies

1 Instrueer spelers om een ​​aantal warm-up rondjes rond het hof te nemen. Organiseren in zelfs lijnen en leiding geven aan een team stretch. Demonstreer bovenlichaam, onderlichaam en de kern strekt zich uit (zie bronnen).

2 Voer individuele oefeningen voor elke positie. Bewakers zou moeten werken op de bal-handling, langs en spring-shooting. Bericht spelers zou moeten werken op aantrekkende en scoren in de verf. Experimenteer met spelers op meerdere posities te zien waar ze het beste passen.

3 Houd een intrasquad scrimmage. Organiseer spelers in teams aan elkaar gewaagd en hebben ze een tentoonstelling spelen tegen elkaar. Voor extra concurrentie, prikkels om het winnende team, net als minder conditioning na de training.

4 Staat. Hebben spelers sprints heen en weer over het hof. Wijs redelijke tijden waarin spelers de voorbereiding moet voltooien (bewakers moet in staat zijn om de sprints te voltooien in minder tijd). Times moeten verbeteren naarmate het seizoen vordert.

5 Vergaderen spelers eind praktijk. Adres wat het team deed het goed tijdens de training en wat moet worden verbeterd. Herinner spelers waar en wanneer de volgende wedstrijd is, zoals de meeste basisschool teams maar een keer per week te oefenen. Bieden te blijven na de training om te werken met spelers op zoek naar extra hulp.

Hints

  • Wees vriendelijk en aanspreekbaar voor zowel spelers en ouders. Jeugdtrainers kan een sterke invloed hebben op de groei van hun spelers hebben.
  • Focus op een andere fundamentele elke praktijk. Bijvoorbeeld, besteden veel aandacht aan het fotograferen een week, dan is het passeren van de volgende. Werk altijd om je team te verbeteren.
  • Zorg ervoor dat u het werk in evenwicht te brengen met plezier. Als spelers zie basketbal als een karwei, zullen ze ontkoppeld worden. Basketbal is een spel: Behandel het op die manier.