How to Read EPT zwangerschapstest Results

How to Read EPT zwangerschapstest Results

Denk je dat je zwanger bent? Een zwangerschapstest zoals een EPT-test is een gemakkelijke manier om de aanwezigheid van de zwangerschap hormonen in de urine op te sporen. De test is 99 procent nauwkeurig in het detecteren van de aanwezigheid van de zwangerschap hormoon. Correct lezen van een EPT zwangerschapstest kan een levensveranderende verschil maken. Begin met het nemen van de test. Pak de proef met uw duim, dan plassen op de test of dompelen de test in een schone container van de urine. Wacht minstens twee minuten voor het lezen van de resultaten.

Stap 1

Observeer vierkante raam van de test: een blauwe lijn moet in dit venster weergegeven. Dit geeft aan dat u juist de test uitgevoerd.

Stap 2

Wacht twee minuten na het plassen op de zwangerschap test voor het opheffen van de stick. Dit is de beste manier om de urine te blijven op de test, die u de beste resultaten zal geven.

Stap 3

Let op de ronde venster voor een blauwe positief (+) teken --- dit geeft aan dat u zwanger bent. Veel mensen verwachten voor het plusteken een zeer diepe blauw te zijn, maar de schaduw kan variëren van licht blauw tot diep blauwe --- ongeacht de diepte van de kleur, een positief teken geeft aan dat u zwanger bent.

stap 4

Bekijk de zwangerschapstest op de aanwezigheid van een min / minteken (-) in ronde venster de test. Dit negatief teken geeft aan dat je niet zwanger bent. Omdat je waarschijnlijk het nemen van de test na het missen van je menstruatie, is het een goed idee om de test te herhalen als je niet je menstruatie na een week zijn begonnen. Wachten iets langer zal toestaan ​​dat de hoeveelheid van de zwangerschap hormonen op te bouwen in je lichaam en in je urine, wat betekent dat de test kan gemakkelijker zwangerschap te detecteren.

stap 5

Bel de fabrikant op 1-800-378-1783 (1-800-EPT-1Step) als je geen blauwe lijn in acht op de vierkante raam van de test. Dit betekent dat uw testresultaten in de ronde venster zijn niet overtuigend.

waarschuwingen

  • Bepaalde geneesmiddelen kunnen een EPT resultaat beïnvloeden. Deze omvatten alle die Human Chorionic Gonddotropin (hCG) verwezen of wordt gebruikt in combinatie met hCG. Deze omvatten merknamen Humegon, Pregnyl, Profasi, Pergonal of APL. Andere aandoeningen zoals cysten of andere medische aandoeningen kan ook interfereren met de effectiviteit van een huis zwangerschapstest's.

Tips

  • Een van de beste manieren om ervoor te zorgen uw zwangerschapstest nauwkeurig is is om je eerste urineren van de dag te gebruiken. Dit is de urine waarschijnlijk het zwangerschapshormoon bevatten.

Wat je nodig hebt

  • EPT zwangerschapstest