How to Make colloïdaal zilver met een zelfgemaakte Generator

How to Make colloïdaal zilver met een zelfgemaakte Generator


Colloïdaal zilver, volgens The Silver Edge website, heeft een anti-microbiële eigenschappen die alles kan genezen, van ernstige externe infecties orgel storingen. Uitvinder Thomas Edison ontdekt dat elektrische stroom, wanneer correct toegepast, kan afwerpen zilveren deeltjes in het water, in wezen het creëren van een zilveren tisane. Van daaruit voerde hij experimenten om te zien hoe ver zijn helende eigenschappen echt uitgerekt. Hoewel u colloïdaal zilver kunt kopen bij vele medische websites, het is veel goedkoper en sneller om een ​​colloïdaal zilver generator thuis te creëren.

instructies

1 Verzamel negen 9-volt accu's. Merk op dat de positieve knooppunt op elk kleiner dan de negatieve knooppunt. De positieve klieren klikken netjes in de negatieve klieren: klik de knooppunten samen om een ​​batterij piramide met vijf batterijen op de bodem en vier bovenop creëren. Je moet een enkele positieve en negatieve knooppunt steken uit beide zijden van de onderste batterij rij te hebben.

2 Clip een alligator clip draad aan elk van de open nodes. Hierdoor ontstaat het begin van een circuit dat zilveren stukjes zal afwerpen in uw water.

3 Vul een schone glazen bak met gedestilleerd water. Het glas moet volledig schoon en helder zijn. Industrial stukjes glas, zoals Pyrex maatbekers, goed werken. Het water moet worden gedestilleerd. Mineralen in het water interfereren met de zilver-besluitvormingsproces.

4 Leg twee bamboevleespennen over de bovenkant van het glas water vat, regelafstand hen over 1 inch uit elkaar. Deze zullen de alligator clip draden op zijn plaats te houden wanneer u uw zilver te maken.

5 Knip de losse einde van elke alligator clip op een stuk van 99 procent puur zilver lakens. Schuif elk stuk bekledingsmateriaal neer tussen de bamboe stokjes, zodat ze zitten in het water. Leg de clips op de spiesjes.

6 Dek de opening van het water vat met plastic wrap. Laat de montage te zitten voor ongeveer een uur.

7 Verwijder en maak de zilveren platen. Laat ze drogen en bewaar ze op een droge, veilige plaats voor later gebruik. Demonteer de batterij piramide.

8 Giet het water, nu colloïdaal zilver, in een medische kwaliteit, luchtdichte plastic verpakking. Plaats het in de koelkast totdat u klaar bent om het te gebruiken.