How to Lose visceraal vet

Visceraal vet in de buikstreek genaamd de ingewanden. Visceraal vet het vet dat metabool syndroom veroorzaakt door bedekkend vitale organen zoals de lever, nieren en maag met vet. Visceraal vet draagt ​​ook bij andere omstandigheden, zoals hoge bloeddruk en diabetes. Om visceraal vet te verliezen, volg dan de onderstaande stappen.

instructies

1 Om visceraal vet te verliezen, is het noodzakelijk te stoppen met eten te veel koolhydraten, vetten en calorieën. Om de maximale hoeveelheid koolhydraten, calorieën en vetten u elke dag nodig hebt om gewicht te verliezen, check de bron sectie hieronder voor links naar tellers voor mannen en vrouwen.

2 Lose visceraal vet door deel te nemen in de reguliere cardio-oefening ten minste vijf dagen per week. Oefeningen zoals wandelen, joggen en fietsen zal u helpen verliezen visceraal vet.

3 Houd in gedachten dat alleen dieet en lichaamsbeweging alleen niet zal u helpen visceraal vet te verliezen effectief. Het is noodzakelijk om uw dieet te veranderen en uit te oefenen samen om visceraal vet te verliezen.

4 Kies voor een mediterraan dieet en regelmatige cardio-oefening om visceraal vet te verliezen. Studies tonen aan dat deze combinatie van dieet en lichaamsbeweging is een van de beste manieren om visceraal vet verliezen. Het mediterrane dieet bestaat uit voornamelijk groenten, fruit, volle granen, bonen, noten, vis en olijven.