How to Lose Saddlebags

How to Lose Saddlebags

Zadeltassen bestaan ​​uit vet rond de heupen en dijen. Zadeltassen kunnen een vrouw ergste nachtmerrie zijn, maar met geduld en volharding kunnen zij weg worden whittled. Als u dit hardnekkige vet, weet dat er zes manieren om uw heupen en dijen van onaantrekkelijke zadeltassen ontdoen.

Zes manieren om uw Saddlebags Lose

Stap 1

How to Lose Saddlebags

Voer aërobe oefening 5-6 dagen per week voor stappen van 45 tot 60 minuten per sessie. Oefeningen die je zadeltassen kunnen vernietigen omvatten touwtje springen, hardlopen, zwemmen, tennissen en wandelen.

Stap 2

How to Lose Saddlebags

Verminder je calorie-inname door het toevoegen van low-calorie, voedsel van hoge kwaliteit in uw dagelijkse voeding. Caloriearme voedingsmiddelen bevatten broccoli, bloemkool en boerenkool, en eiwitrijke voedingsmiddelen zijn kip, vis en kalkoen.

Stap 3

How to Lose Saddlebags

Drink voldoende water om je stofwisseling te verhogen en het vasthouden van water. Waterberging, wat gebeurt wanneer je lichaam niet genoeg water te krijgen, kan zadeltassen groter lijken en dimply. Streef ernaar om 1 ounce water te drinken voor elke 2 pond van lichaamsgewicht per dag.

stap 4

How to Lose Saddlebags

De-stress door het drinken van groene thee, die angst kan kalmeren en helpen bij het maximaliseren van de vetverbranding. Verwerk aromatherapie in je dagelijkse routineto verminderen nervositeit en beteugelen van uw eetlust. Gebruik geurkaarsen en oliën twee keer per week in intervallen van 10 minuten voor stress.

stap 5

How to Lose Saddlebags

Zorg voor genoeg slaap, zodat u in staat zijn om hormonen te reguleren zal zijn. Een gebrek aan slaap kan een onbalans in de hormoonspiegel veroorzaken en ervoor zorgen dat het lichaam op te slaan vet.

stap 6

How to Lose Saddlebags

Doe krachttraining oefeningen die gericht zijn op versteviging van de onderlichaam, in het bijzonder de dij gebied waar zadeltassen accumuleren. Krachttraining oefeningen die te scherpen en de toon van de dijen zijn squats en lunges. Door het uitvoeren van drie sets van 10-12 herhalingen van deze oefeningen twee tot drie keer per week zul je ook in de opbouw van spieren, en dat kan je stofwisseling te verhogen, het verhogen van het vermogen van je lichaam om vet te werpen.

waarschuwingen

  • Voordat een gewichtsverlies programma moet u eerst contact op met uw huisarts om te bepalen welke soorten van gewichtsverlies strategieën voor u juist kunnen zijn.

Tips

  • Om calorieën hebt verbrand te stimuleren, toe te voegen circuit training in uw workout routine. Circuit training kan spiermassa te vergroten en verbeteren van cardiovasculaire conditie, die helpt om zadeltassen te verminderen. Voor een optimaal resultaat moet je circuit trein twee tot drie keer per week gedurende 30 tot 45 minuten per sessie.

Wat je nodig hebt

  • Aerobic oefening
  • Eiwit
  • Groenten
  • Groene thee
  • Geurkaarsen
  • geurende oliën