How to Lose Onderhuids Belly Fat

How to Lose Onderhuids Belly Fat

Er zijn twee soorten van buikvet: viscerale en onderhuids. Visceraal vet opbouwt rond de interne organen en verschijnt als vast vet van buitenaf. Onderhuids vet gaat alleen de huid diep en is flexibel en slap. Het verwijderen van elk type vet vereist veranderde eetgewoonten en een aangepaste oefening regime. Door het veranderen van uw levensstijl, is het mogelijk om uw slappe buik vet te verminderen en verbeteren van het vermogen van uw lichaam om vet snel in de toekomst te verwerken.

Stap 1

How to Lose Onderhuids Belly Fat

Verbranden vetreserves met cardiovasculaire oefeningen zoals zwemmen, fietsen, wandelen, joggen of roeien. Do 30 minuten van het midden-intensiteit werk vijf dagen per week of 20 minuten van intense oefening op drie dagen.

Stap 2

How to Lose Onderhuids Belly Fat

Verhoog uw ruststofwisseling door het toevoegen van spiermassa. Weerstand oefeningen zoals pull-ups, deadlifts, bankdrukken en dips te ontwikkelen en toon uw spieren. U vindt een aantal buikvet tijdens de training te verbranden, maar de echte voordeel is het toevoegen van spier, die extra calorie├źn per dag consumeert.

Stap 3

How to Lose Onderhuids Belly Fat

Verlaag uw netto inname van koolhydraten. Netto koolhydraten kan worden gevonden door het aftrekken van de totale hoeveelheid koolhydraten je verbruikt door hoeveel gram vezels je eet. Netto koolhydraten voer uw bloedbaan als glucose. Volgens Michael en Mary Eades, auteurs van "The EiwitMacht Lifeplan," lichaam kan verwerken slechts kleine hoeveelheden glucose per keer en de overmaat wordt opgeslagen als lichaamsvet. Het eten van minder koolhydraten vermindert hoeveel vet je winkel.

stap 4

How to Lose Onderhuids Belly Fat

Eet meer eiwitrijke voedingsmiddelen zoals vis, mager vlees, zuivel en eieren. Eiwit vergt meer tijd en energie te verteren dan koolhydraten. Om dit te compenseren, je lichaam verhoogt het metabolisme om calorie├źn te verbranden sneller.

waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts voordat u uw dieet of lichaamsbeweging routine.