How to Lose kankles

How to Lose kankles


Kankles een veelgebruikte term voor overmaatse enkels van een persoon, typisch gevolg van obesitas. Kankles kan ook optreden als gevolg van het gebrek aan lichaamsbeweging. Sommige mensen hebben kankles simpelweg omdat van de genetica. Ongeacht de reden, mensen meestal beschouwen kankles onaantrekkelijk en ongewenst. Door een gezonde levensstijl, samen met routine-oefening, kunt u kankles terug te zetten in de enkels.

instructies

1 Begin uw kankles verliezen door ook het verliezen van gewicht. Je kunt niet richten op een deel van je lichaam alleen voor gewichtsverlies. Zoek een vriend die bereid was om te oefenen en dieet met u zou zijn, omdat dit zal helpen om jullie beiden gemotiveerd.

2 Ontwikkelen van een gezond eten plan. Maak een menu dat vijf tot zes kleine geportioneerde maaltijden per dag omvat. Maak deze kleine maaltijden laag in vet en natrium. Onder meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten en greens zijn. Je moet ook voedingsmiddelen die grote hoeveelheden koolhydraten bevatten te vermijden. Plan uw maaltijden van tevoren om bedrog te voorkomen.

3 Word lid van een lokale sportschool of oefening thuis plaats als je niet comfortabel naar een sportschool te voelen. Begin een oefening routine die je comfortabel te doen zal voelen. Uw routine moet zowel krachttraining en cardiovasculaire training. Omvatten kalf verhoogt in je routine, omdat dit zal helpen richten op de enkel.

4 Volg uw vooruitgang. Uw notities moet uw gewicht, enkel metingen en lichaamsbeweging vooruitgang. Noteer deze informatie ten minste een keer per week. Controleer uw vorige weken om te bepalen of wat je doet werkt. U kunt ook uw enkels te fotograferen om te helpen visualiseren uw vooruitgang.

Hints

  • Praat met uw arts voordat u begint met een dieet of lichaamsbeweging routine.