How to Lose Inner Dij Fat Fast

How to Lose Inner Dij Fat Fast

Overtollig vet in specifieke delen van het lichaam veroorzaakt geestelijke angst. Je weet dat dit maar al te goed als je lelijke binnenkant van de dijen vet. Het goede nieuws is dat de dij vet is onderhuids en reageert goed op te oefenen en dieetaanpassingen. Het slechte nieuws is dat je om offers te brengen en gedisciplineerd met uw levensstijl keuzes voor de toekomst. De beste aanpak is om full body gewichtsverlies te bevorderen en doen specifieke oefeningen voor de binnenkant van de dijen.

Dietary Controle

Stap 1

Beperk uw inname van calorieën om een ​​tekort te creëren. Als je een calorie tekort te creëren, zal je lichaam opgeslagen vet verbranden voor energie en uw dijen zal beginnen te krimpen. Streef naar een 1000-calorie dagelijkse vermindering voor snelle resultaten. Kies voedingsmiddelen die voedingsstoffen zijn dichte, zoals fruit, groenten, mager vlees, vis, bonen en volkoren granen.

Stap 2

Verhoog uw maaltijd frequentie voor jezelf houden gevoel tevreden. Als je lange periodes tussen de maaltijden te wachten, loopt u het risico om vraatzuchtige en overeten draaien. Heeft u een kleine maaltijd bij het ontwaken, en herhaal dit proces om de twee tot drie uur voor de rest van de dag. Eet maaltijden die net groot genoeg om de rand opstijgen uw honger. Een kom bonensoep is een maaltijd, bijvoorbeeld.

Stap 3

Drink calorie-gratis drankjes. Frisdrank, slushies, milkshakes, bier, wijn en gearomatiseerde lattes alle bevatten grote hoeveelheden calorieën die moet worden verklaard, wanneer u probeert om snel gewicht te verliezen. Vervang alle van deze dranken met water en light-frisdranken sneller gewichtsverlies te bevorderen. Heeft u een glas water zodra je gaat zitten om te eten, om jezelf te vullen.

Resultaatgerichte Exercise

Stap 1

Uitvoeren van een interval training om snel dij vet te verbranden. Begin met een lichte warming-up jog gedurende vijf minuten. Ren zo snel als je kunt voor 15 seconden, dan joggen gedurende 30 seconden. Alternate heen en weer gedurende 30 minuten en eindigen met een lichte vijf minuten cool-down jog.

Stap 2

Pak de uiteinden van een halter op sumo squats doen. Sta met je voeten in een brede uitstraling, draai je tenen naar buiten in een hoek en houd het gewicht recht voor je lichaam. Houd je rug recht en abs strak, en laat jezelf door het buigen van je knieën. Stop wanneer je dijen parallel aan de vloer, stijgen back-up en herhaal. Voer 10 tot 12 herhalingen, en doen vier of vijf sets van deze en alle volgende oefeningen.

Stap 3

Uitvoeren van een reeks van zittende adductions op een machine. Ga op de stoel en plaats de binnenkant van je dijen tegen de gecapitonneerde hefboomarmen. Leun achterover tegen de rugleuning en beweeg je benen naar elkaar toe. Houden voor een tweede keer aan de hendel armen dicht bij elkaar liggen en langzaam beweeg je benen terug. Herhaal dit voor een set van herhalingen.

stap 4

Haak een enkelband om een ​​lage stand op een kabel machine om adductie te doen. Sta met je rechter schouder tegenover het gewicht stack en bevestig de riem om je lagere rechterbeen. Til je voeten van de vloer en zwaai je been over de voorzijde van uw lichaam. Zakken terug naar beneden, te herhalen voor een set van herhalingen en van plaats verwisselen.

stap 5

Ga op je rug naar een geneesmiddel bal squeeze doen. Buig je knieën, plaats je voeten plat op de vloer en plaats de bal tussen je dijen. Knijp het krachtig voor een volle seconde, de spanning los te laten en te herhalen voor een set van herhalingen.

waarschuwingen

 • Raadpleeg uw arts voordat u uw dieet en het doen van een nieuw trainingsprogramma.

Tips

 • Doe interval training en krachttraining workouts drie dagen per week per stuk, de andere dag. Gewicht oefeningen de spieren op je dijen, terwijl je gewicht te verliezen. Ze spier, die uw ruststofwisseling verhoogt bouwen ook.

Wat je nodig hebt

 • fruit
 • Groenten
 • mager vlees
 • Vis
 • Bonen
 • Volkoren
 • halters
 • adductie machine
 • Medicine bal