How to Lose Gewicht van de Baby zoals Angelina Jolie

How to Lose Gewicht van de Baby zoals Angelina Jolie


Okay - de baby hier. Ze is de leukste ding ooit, natuurlijk. Ze huilt een beetje en gaat door meer luiers dan iets dat kleine ooit zou moeten. Maar dat is oke. Ze is geweldig. Met al het rond te rennen mama aan het doen is, moet de zwangerschap buik worden wegsmelten. Het deed voor Angelina Jolie. Ze kreeg ongeveer 25 pond met Shiloh, maar verloor het supersnel. U kunt ook.

instructies

1 Hit the yoga mat. Angelina zegt dat de intensivering van haar beoefening van yoga hielp haar verliest de 25 pond ze opgedaan met Shiloh. De zachte stretching beweging los strakke ligamenten die hard hebben gewerkt voor de afgelopen 9 maanden. Geleidelijk aan, zal uw spieren te versterken en te worden afgezwakt.

2 Drink thee. Angelina drinkt Afrikaanse gemberwortel en knoflook thee. Ze werd ingevoerd om het in Namibiƫ. Het dieet hulp helpt werpen pond natuurlijk, waarschijnlijk omdat gember verbetert de spijsvertering.

3 borstvoeding uw baby. Het produceren van melk kost veel extra energie, ongeveer 200-500 calorieƫn boven wat je nodig hebt om uw gewicht te handhaven. Borstvoeding verbrandt opgeslagen vet en helpt moeder te verliezen van de baby gewicht.

Hints

  • Praat met uw arts voordat u begint met trainen, om ervoor te zorgen je lichaam klaar is.
  • Kijk rond in de gemeenschap voor een postpartum yogales. Ze zijn speciaal ontworpen voor nieuwe moeders en kan ook een plek om vrienden te ontmoeten.
  • Experts zeggen dat je moet 6 weken wachten na de bevalling te beginnen met trainen, en 8 weken als je een C-gedeelte had.