How to Lose dij vet met Jillian Michaels

How to Lose dij vet met Jillian Michaels

De trainer Jillian Michaels, het best bekend voor haar werk op tv-programma's zoals "The Biggest Loser" en "Losing met Jillian," was eens 175 pond. Vanaf 2013, ze weegt 60 pond minder. Michaels, die gewichtsverlies begrijpt uit eigen ervaring, is voorstander van een gezonde levensstijl en waarschuwt dat je niet kunt spotten-verminderen vet. Hoewel je dij vet niet kan richten, naar aanleiding van Michaels 'advies kan slank je hele lichaam, dijen inbegrepen.

Stap 1

Negeren wat Michaels termen "diëten" en zich richten op gezond eten. Michaels zegt op verwerkte levensmiddelen te slaan en om meer bonen, peulvruchten, bessen, noten en biologisch voedsel te eten in het algemeen. Ze beveelt ook aan het vermijden van alcohol en het drinken van meer dan acht glazen water per dag, vooral als je regelmatig te bewegen.

Stap 2

Vermijd verleidingen, zoals vet voedsel, met behulp van positieve mentale beelden. Wanneer u een verlangen naar zoete of vette voedsel, Michaels suggereert dat je nadenkt over hoe goed je zal kijken als je gezondere alternatieven te eten.

Stap 3

Voer circuit training om je hartslag omhoog te houden en te verbranden meer calorieën dan gewone trainingen. Michaels '3-2-1 circuit doen, bijvoorbeeld, warming-up eerst met vijf minuten van aërobe oefening. Heeft zes opeenvolgende krachttraining oefeningen, elk voor 30 seconden, vier afzonderlijke cardio-oefeningen voor elke 30 seconden en vervolgens twee kern oefeningen voor elke 30 seconden. Niet rusten tussen de oefeningen tot elk van de drie circuits voltooid. Doen drie sets van deze systemen - of opgewerkt tot dat niveau - viermaal per week.

stap 4

Versterk uw dijen - zodat ze er beter uitzien nadat u het vet hebt laten vallen - door het uitvoeren van lunges. Neem een ​​grote stap voorwaarts en lunge zodat uw lead dij is parallel aan de vloer en je leiden knie is boven je enkels. Houd je voeten in plaats als je opstaat, met je romp verticaal. Hurken op en neer voor de 20 herhalingen op elk been en proberen te werken tot drie sets. Voer de oefening twee tot drie keer per week op niet-opeenvolgende dagen.

waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts voordat u een nieuw trainingsprogramma proberen.

Tips

  • Neem een ​​circuit oefening klasse is dat je nieuw voor circuit training bent.