How to Lose bolle wangen

How to Lose bolle wangen


Toen je jonger was, was je zei dat je het gezicht van een cherub had. Maar nu je ouder bent, hoef je niet per se willen zo engelachtig kijken. Als u een van nature rond gezicht, er is niet veel dat je kunt doen om uw bolle wangen te elimineren; maar als hun chubbiness meer uitgesproken heeft gekregen als gevolg van gewichtstoename, heb je mogelijkheden. Afvallen en vet en toning-up van uw spieren zal niet alleen afslanken je lichaam, maar je gezicht, als goed.

instructies

1 Toon je gezicht. Er is niet zoiets als spot reductie, maar u kunt de spieren in je gezicht, waardoor het kijken steviger en slanker toon. Een woord van voorzichtigheid, kunt u het gevoel nogal dom doen van deze oefeningen. Een aantal van degenen die je wangen werken omvatten de lachende vis gezicht. Tuit je lippen, zodat je ziet eruit als een vis, en dan proberen te glimlachen. De leeuw gezicht impliceert aanbestedende en het vrijgeven van je spieren. Trek je gezicht in een grimas, de aanbestedende al uw gezichtsspieren, dan los je spieren, stretching hen zo veel mogelijk door steken je tong en het openen van uw mond wijd. De Satchmo houdt simpelweg vullen van uw wangen met lucht en vervolgens los te laten. Wees geduldig met deze oefeningen; zul je niet 's nachts resultaten te krijgen.

2 Toon je lichaam. Terwijl het doen gezichts oefeningen je bolle wangen zal toon, moet je nog steeds de totale lichaamsvet te verliezen. Om dit te doen moet je een bepaalde vorm van cardio te doen, en het is best te doen die u genieten, zodat je ook daadwerkelijk doen. De Centers for Disease Control and Prevention adviseert het krijgen van ten minste 150 minuten per week (dat is 30 minuten per dag gedurende vijf dagen) van matige intensiteit aërobe activiteit. Om vet te verliezen, moet u uw training tijd of de intensiteit te verhogen. De CDC beveelt ook aan het doen van krachttraining twee dagen per week naar de spierkracht en de toon op te bouwen, die u zal helpen calorieën te verbranden efficiënter.

3 Let op wat je eet. Dat betekent niet dat uitgesneden al het voedsel dat je liefde en eet salades voor elke maaltijd. Het betekent dat het eten van gezond. Omvatten meer groenten en fruit in uw dieet. Overschakelen van geraffineerde suikers en verwerkt tot meel volkoren, vezelrijk opties. Eet bruine rijst in plaats van witte rijst en tarwe brood in plaats van wit brood. Verminder de hoeveelheid verzadigde vetten en transvetten in uw dieet. Deze worden in rood vlees, volle melk zuivelproducten en vele verwerkt, voorverpakte levensmiddelen. Eet magere eiwitten zoals kip en vis. Overschakelen naar vetarme - of magere - zuivelproducten. En drink water in plaats van suikerhoudende dranken.

Hints

  • Let op je inname van natrium. Het kan ertoe leiden dat u water vast te houden en uw wangen voller.
  • Voordat u begint met een dieet of trainingsprogramma, overleggen met uw arts over wat een passend programma voor u.