How to Lose 20 Pounds van Belly Fat

How to Lose 20 Pounds van Belly Fat


Buikvet verhoogt het risico op kanker, dementie, hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk - en vrouwen die meer dan een 35 inch taille hebben twee keer zoveel kans om te sterven van hart-en vaatziekten, volgens "Fitness Magazine." Hoewel het verliezen van buikvet is een uitdaging, kan worden bereikt met regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet.

instructies

How to Lose 20 Pounds van Belly

1 Voeg hele korrels aan uw dieet. Volgens de 'American Journal of Clinical Nutrition, "een dieet rijk aan volle granen trims extra vet uit je buik. Volle granen veranderen de reacties van glucose en insuline in je lichaam die het gemakkelijker maakt om buikvet te verliezen.

2 Vermijd het overslaan van maaltijden om buikvet te verliezen. Overslaan van maaltijden kun je meer honger te maken en kan ertoe leiden dat u te veel te eten bij uw volgende maaltijd. Het vermijden van maaltijden heeft een negatief effect op je lichaam - zoals moeite met concentreren, verminderde productiviteit en een lager energieniveau.

3 Eet een gezond dieet dat bestaat uit delen van de vijf fundamentele voedsel groepen te helpen zich te ontdoen van buikvet. Deze omvatten granen, groenten en fruit, zuivel, gezonde vetten en mager vlees. Weightlossforall.com legt uit dat de controle over de porties is een belangrijke factor als het gaat om het verliezen van gewicht. Het eten van porties die te groot zal resulteren in het verkrijgen van gewicht als de energie uit het voedsel niet kan worden verbrand zijn. Porties in uw dieet moeten gelijkmatig worden afgewogen tegen calorieën, voedingsstoffen en vetten. Het eten van te veel calorieën en vet en te weinig voedingsstoffen zal ook leiden tot gewichtstoename, vooral als je niet in evenwicht brengen van uw dieet met lichaamsbeweging.

4 Elimineer uw hoge stress niveaus om zich te ontdoen van buikvet te krijgen. Mensen die onder veel stress de neiging om meer buik gewicht, vooral vrouwen die in de menopauze krijgen. De Mayo Clinic legt uit dat hormonale veranderingen van de menopauze je gewicht in je buik. Buikvet treedt ook op als gevolg van uw levensstijl en genetica.

5 Oefening voor 30 minuten op zijn minst vier keer per week. Activiteit versnelt je stofwisseling en assistenten bij de spijsvertering. Begin met een lichte cardio workout, zoals het lopen vijf dagen per week gedurende 30 minuten per dag. Langzaam werk je weg naar een meer geavanceerde cardio workout zoals het uitvoeren van 30 tot 40 minuten.

6 Vermijd het drinken van alcohol. De American Heart Association stelt voor mannen om alcoholgebruik te beperken tot niet meer dan twee drankjes per dag en vrouwen slechts één drankje. Het beperken van uw alcoholgebruik zal u helpen buikvet te verminderen.

7 Maak een plan en krijgen gemotiveerd. Je doelen moet niet te moeilijk te bereiken zijn. Journal uw vooruitgang. Het meest uitdagende onderdeel van een oefening plan is begonnen, volgens de "Shape Magazine." Vergeet niet om jezelf te belonen na het bereiken van een doel - het maakt niet uit hoe groot of klein het doel kan zijn.