How to Lose 20 Pounds in een Maand op de Diet Solution Programma

How to Lose 20 Pounds in een Maand op de Diet Solution Programma

De Diet Solution Programma, nu genaamd "The Beyond Diet," werd ontwikkeld door Isabel De Los Rios, een coach beweging, voeding en levensstijl, volgens de website EveryDiet.org. Het programma baseert uw dieet porties en voedsel op je stofwisseling lichaamstype. De metabole lichaamstype bepaalt hoe u gebruikt en verwerken van bepaalde voedingsmiddelen voor energie. U wordt vervolgens de opdracht om een ​​evenwichtige maaltijd van mager vlees, koolhydraten, fruit en groenten te eten om ervoor te zorgen dat u alle noodzakelijke voedingsstoffen te verkrijgen. Je kunt verliezen 20 pond op de Diet Solution Programma zonder te verhongeren, en houden van het gewicht af door middel van basisvoeding onderhoud.

Bepaal uw Metabolic Type

Er zijn specifieke medische termen voor uw metabolische type, maar de Diet Solution Programma definieert drie basistypen van het metabolisme, volgens EveryDiet.org: eiwitten, koolhydraten of een combinatie. Mensen die gewicht met nog een gemiddelde hoeveelheid koolhydraten in hun dieet, bijvoorbeeld, wellicht overwegend eten magere eiwitten te verliezen 20 pond in een maand. Anderen kunnen in staat zijn om een ​​beter evenwicht tussen eiwit en koolhydraten te behandelen. Het voedsel dat je best te verwerken kan afhankelijk van je lichaam het type te zijn. Zo kan je een meer endomorphic lichaam dan anderen, wat betekent dat je zwaarder bent set te hebben. Het kan u langer duren om koolhydraten af ​​te branden. Wat ook het geval is, gebruik maken van de zelftest bij Better-Mind.com om je stofwisseling het type te bepalen.

uw maaltijden

Eet drie hoofdmaaltijden per dag. zoals spinazie - - en een appel een ideale gedeelte voor het ontbijt kan een paar gepocheerde eieren, een kopje bladgroenten bevatten. Voor de lunch, eet vier ons van gegrilde kip, een salade met ten minste twee andere rauwe groenten, een kopje broccoli en een paar theelepels olijfolie of lijnzaadolie. Neem de lijnzaad of olijfolie via de mond. U zult het minimaliseren van uw vetinname op de Diet Solution Programma. Vette oliën zoals omega 3, lijnzaad en olijfolie helpen om je te vullen. Deze vetten worden aanbevolen omdat ze snel omgezet in energie. Voor het diner, eet een salade, vier oz van gegrilde zalm, een salade en een kopje groene bonen, bijvoorbeeld. Blijf op de hoogte van de porties je eet. Daling portiegroottes iets als je niet verblijft op tempo wekelijks te verliezen 20 pond in een maand, of ongeveer vijf pond. Verhoging portiegroottes als je gewicht te snel bent te verliezen.

over Snacks

Beperk uw snacks tot twee keer per dag. Echter, blijf weg van koekjes, chips en andere vette snacks. U kunt een aantal van deze voedingsmiddelen te introduceren terug in uw dieet zodra je verliest 20 pond. In plaats daarvan, eet fruit, groenten en noten voor snacks, en eet je twee snacks alleen tussen de maaltijden - niet 's nachts. Bijvoorbeeld, eet een paar eetlepels van amandel boter, een peer en zes baby wortelen voor uw midmorning snack. Eet een ounce van cashewnoten, een half kopje aardbeien en een aantal stengels bleekselderij tussen lunch en diner. Nogmaals, eet kleinere porties snack als je niet minstens vijf pond per week je verliest. Verhoog uw porties als je gewicht te snel bent te verliezen.

overwegingen

Begin met trainen elke dag om overtollige calorieën te verbranden. Oefen eerst ding in de ochtend om je stofwisseling op gang, aldus Sharecare.com. Lopen of gebruik maken van een hometrainer of loopband. Begin door te doen wat je kunt, dan is uw trainingsduur te verhogen tot tussen de 20 en 30 minuten, of 85 procent van je maximale hartslag voor uw leeftijd. Om die magische nummer te vinden, mannen moeten hun leeftijd af te trekken van 220, dan vermenigvuldig dat met 0,85. Vrouwen moeten hun leeftijd te vermenigvuldigen met 0,82, dan aftrekken dat aantal van 208. Vermenigvuldig dat laatste nummer van 0,85 en je hebt uw doelgroep hartslag. Mix je workouts elke dag door iets anders te doen. Overweeg het toevoegen van een tweede trainingssessie aan uw routine 's nachts om uw calorieverbranding te verbeteren. Een ideale tijd zou zijn een paar uur voor het slapen gaan. Op die manier bent u niet zo omhoog revved voor het slapengaan te slapen.