How to Kill haarfollikel Fungus met zeezout

How to Kill haarfollikel Fungus met zeezout


Haarfollikel schimmel doet zich voor wanneer een bepaalde schimmel zich hecht aan het kleine zakje dat haar groeit uit, genaamd een follikel. Haarfollikel schimmel kan overal op het lichaam verschijnen waar haar groeit, en meest van invloed op het gezicht, lies, benen, armen en hoofdhuid. De symptomen van haarfollikel schimmel kan onder meer witte of zwarte hobbels, jeuk, schilfering, ontstoken huid, en het verlies van haar en kale plekken. Zout is bekend om zijn antisepetic en reinigende eigenschappen, en is gebruikt als een remedie voor verschillende huidaandoeningen eeuwen. De antibacteriële en desinfecterende werking zout vermindert de ontsteking, jeuk en pijn, en helpt bij het doden haarfollikel schimmel.

instructies

1 Aankoop pure, ongeraffineerd zeezout, gevonden op de meeste reformwinkels en via het internet. Verwerkte keukenzout dat wordt verkocht in supermarkten bevat verdunningsmiddelen en andere potentieel irriterende additieven. Lees het zout pakket etiket om er zeker van dat er geen additieven of klontermiddelen alvorens te kopen.

2 Maak een zeezout scrub om te helpen bij het ​​elimineren van haarfollikel schimmel op je lichaam. Zet 3 eetl. zeezout in een vochtig washandje en zachtjes masseren het gebied van je lichaam aangetast door haarfollikel schimmel. Laat het zout op de getroffen gebieden voor een paar minuten te blijven, en daarna afspoelen.

3 Bereid een zeezout scrub om haarfollikel schimmel te verminderen op je hoofdhuid. Combineer in een kleine kom 1 kopje zeezout, 1/2 kopje druivenpitolie, 10 druppels grapefruit olie en 10 druppels jeneverbes olie. Masseer het mengsel in je hoofdhuid voor maximaal vijf minuten, zorg dat u niet te hard te wrijven om het zout korrels van irritatie van de huid te houden. Shampoo van het mengsel uit, en voeg een vochtinbrengende conditioner.

4 Weken in een zeezout bad om te helpen bij het ​​wegwerken van je haarfollikel schimmel. Vul een bad met warm water en voeg ½ kopje zeezout, 20 druppels tea tree olie en 20 druppels lavendelolie. Tea tree olie heeft krachtige anti-schimmel eigenschappen en lavendelolie is anti-inflammatoire en verlicht jeukende huid.

Hints

  • Zie een arts als u ernstige symptomen van je haarfollikel schimmel, zoals het verlies van haar en kale plekken te ervaren, zoals je medicijnen zou kunnen vereisen.